Ung jente (20) søker eldre herremann i Hamar

Ung jente naken
Jeg er ei ung jente på 20 år, som ser etter en eller flere menn for treff. Tenner på at eldre men «utnytter» min unge alder, og at de viser en stor hunger for ung og trang fitte. Gjerne menn i 35-50’årsalderen. Holder til i Hamar, og gjør treff i det området. Har ikke privat sted, så det er noe du/dere eventuelt må ordne. Er ei lysten ungpike som elsker å kjenne følelsen av en erfaren og eldre herremann som vet hva han driver med Det er viktig at du er diskré og seriøs. Det samme er jeg, og vårt treff blir mellom oss.

Skal være ærlig og si at jeg mottar et par hundre meldinger i timen, så setter pris på forståelse for at jeg ikke nødvendigvis svarer deg med en gang. Svarer så mange jeg kan, men må også luke ut noen. Dette er rett og slett fordi det blir så mye å svare på. Anbefaler at du skriver et eller annet som fatter interessen min.

Det kommer flere bilder på profilen etterhvert.
Håper å høre fra deg.
Klem

Svar på sexannonsen!

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *