Oslojente leter oppegående sexpartner fremover

Oslojente sexpartner
Grunnen til at jeg sier oppegående er fordi alt for mange menn tror jeg kommer til å ligge med de bare fordi vi skal møtes. Ekte tiltrekning skjer ikke før man har møttes og blitt litt bedre kjent for min del, så leter en mann som er sosial, grei og hyggelig, og som kan få meg til å le og føle meg bra

Om meg da, Oslojente, er en brunette født i 97, godt trent da jeg driver med mye yoga og annen trening. Kroppsfiksert er jeg dog ikke, en god personlighet og ølmage er så mye bedre enn et tomt hode og en 6pack.
Du er helst fra Østlandet, men jeg er også en del i både Bergensområdet og Trondheim, så jeg kan strekke meg dit

Vet ikke om bildet mitt er oppe enda, er litt ny på dette hehe.

Send meg bilde og litt om deg, så tar vi praten videre så ser vi om vi kan dele nummer osv om vi finner ut det Svarer så fort jeg kan!

Svar på sexannonsen!

One comment

  1. Hei leste annonsen fin tror vi har mye og snakke om ta gjerne kontakt med meg så kan vi se om tonen er der
    Her er snapen min bergendiskpar

    Håper eg hører fra deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *