Sextreff i Trøndelag

Jeg søker vanligvis etter treff i gruppene, men siden det nå tar så lang tid før de blir oppdatert, velger jeg å legge ut her i stedet. Vennligst ikke svar på denne annonsen hvis du ikke er interessert i ekshibisjonisme, dogging, sex på (delvis) offentlige plasser eller lignende.

Jeg ønsker et treff med kun en mann. Vi treffes på en rasteplass/avkjørsel mellom Hegra og Meråker etter kl 23. Nøyaktig dag, tid og sted blir vi enige om.

Bruk av kondom og renslighet er en selvfølge. Det er en fordel om du har snap.

Send meg en pm hvis du er interessert.

Svar på sexannonsen!

4 comments

  1. Hei jeg er mann 23 år og er interisert i dette inlegge og vill gjerne snakke nermere om å få til noe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *