Uforpliktende deilig sexforhold

Uforpliktende sexforhold
Er 38 år og bor i Oslo. Ser etter en jeg kan ha et uforpliktende deilig sexforhold med. Du bør helst være singel, og nær meg i alder. Du er en som kanskje ikke har tid til å pleie et kjærlighetsforhold, men allikevel ønsker sex jenvnlig (ukentlig). Ser etter en oppegående fyr, det må være mer enn «tøm og røm» og en viss kjemi for at dette skal funke.

Jeg har to vellykede uforpliktende forhold bak meg, og ser meg selv som ganske ukomplisert å ha med og gjøre. Sier det gjerne som det er, det må du også gjøre. Jeg har en jobb som tar mye av tiden min, så dette passer bra for meg. Jeg ber ikke om ekslusivitet, vi kan treffe andre selvom vi har en greie på gang. Har ingen spesielle fetisher eller preferanser, men styrer unna analsex. Er åpen for å utforske med flere partnere dersom vi får den rette kontakten.

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *