Swingers som søker flere Nordland / Troms

Swingers som søker flere

Hei alle sammen ! Vi er noen swingers som søker flere. De som tar kontakt bør helst være par eller damer. Menn kan også svare, men da pågangen er stor så forbeholder vi oss retten til å sortere (; Hvem er så vi ! Jo vi er noen som møtes fra tid til annen.

Vi møtes privat eller på hotell, alt etter hvor og hvordan det passer. Vi møtes sentralt i Nordland og eventuelt Troms. Tid og sted vil selvfølgelig bli oppgitt. Hva skjer på treffene ? Jo vi møtes på avtalt tid og sted. Hver enkelt har med godt humør og eventuelt noe å drikke. En prater om løst og fast og finner tonen. Deretter skjer det som skjer. Det eneste kravet som stilles er at en respekterer fullt ut hverandre. Det vil si at om noen sier nei så betyr det nei. Hva som skjer er helt opp til den enkelte, men det er avgjørende at alle føler seg tygge og at en respekterer hverandres grenser.

Videre er det et krav at en er 100 % diskré og opptrer med full anonymitet. At du er frisk og hygenisk er selvsakt en selvfølge. Ta kontakt om du vil oppleve noe spennende sammen med spennende mennesker.

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *