Subjente 19 med en litt spesiell fantasi

Subjente i Oslo
Hei.

Subjente på 19 år fra oslo her.

Nå i det siste har jeg fått en veldig interessant fantasi som jeg ikke klarer å få ut av hodet. Kortversjonen av fantasien er at jeg blir pult av noen uten å få se noe av hvem det er. før, under, og kanskje også etter på. Har ikke helt bestemt meg for det enda. blir litt som når jeg dirtychater med noen uten og ha sett bilde, bortsett fra at her møtes vi faktisk da.

Så kommer vi til hvordan vi skal få til dette da. Og det er her du kommer inn enkleste er jo bare om jeg har bind for øynene. Eller kansje du har noen idee for noe bondage aktig løsning som gjør at jeg ikke kan se deg selv uten bind for øynene. men så er det jo fortsatt litt å planlegge på hvordan vi skal møtes og sånn da. Er veldig åpen for ideer.

Ellers har jeg ikke tenkt så veldig på hva slags person det er jeg leter etter. Så lenge du er ganske dominant så tenker jeg at vi kan ha det gøy.

Så hvis du har en tanke om hvordan vi kan få til dette så ta å send meg en melding. Kan gjerne også ta med litt hvordan du tenker å pule meg når vi endelig møtes. Liker å høre på sånt

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *