Søker en person og kose med

kose medHei!

Nå skal jeg prøve og være så utfyllende som jeg klarer. Jeg er ei jente på 22år fra Trondheim, jeg søker en person og kose med, kanskje utforske med. Jeg HAR en mann, men noe sexliv har jeg ikke. Vi hadde et supert sexliv de første 5mnd, men i de siste to årene har det vært meget kjedelig sex og man gjør det egentlig for at man føler man må. Det jeg søker etter er en mann eller kvinne i alle aldre, som vil hjelpe meg med og få spiriten tilbake. Jeg ønsker egentlig ikke å være UTRO, men klarer heller ikke å gjøre det slutt.

Litt om hva jeg søker:
Mann/dame:21+
Spiller ingen rolle hvor i landet du er.
Sivilstatus, spiller ikke inn.
Du må kunne gi meg en orgasme (eller 10)

Kvalifikasjoner er ikke så viktig. Jeg liker alt ifra litt kos, til BDSM.

Litt om meg:
Jente 22år, bor i Tr.heim.
Har mye seksuellfrustrasjon som vil ut, samt søker jeg den spenningen jeg hadde før.
Er tynn. 156cm lang(kort? Se det som du vil)
Sporty og meget god til og suge kuk. ;*

Ta kontakt

Svar på sexannonsen!

One comment

  1. Hei du. Dette var spennende lesing.
    Jeg er en mann på 34år, som bor litt utenfor Trondheim (men jobber i byen da)
    Hvis det fortsatt er aktuelt, kan vi kanskje snakke mer på snap eller lignende?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *