Kåt, gift nordnorsk jente søker sidesprang!

jente søker sidesprang
Hei. Jeg er en dame på 24 år fra Nordnorge og søker sidesprang!. Jeg er 174cm høy, knallblå øyne og et sexy, lurt blikk. Jeg jobber som kundekonsulent, med en strippejobb på si. Jeg trener 4-5 dager i uken, og har en veltrent kropp. Jeg er gift og har barn, men føler at jeg trenger noe «mer» i livet. 😉 Jeg elsker sex, fart og spenning. Har litt erfaring med både jentesex og trekant, og er interessert i det meste innenfor sex. Har du hørt at nordlendinger er ville i senga? Det stemmer! Liker det hardt, og blir gjerne litt «brukt». Søker noen med de samme lystene som meg, og noen som vil chatte litt. Er mye på østlandet, så treff kan alltids fikses

– Kåte M

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *