Jente søker to menn for trekant

menn for trekant
Jeg er en attraktiv jente på 32 som søker to menn for trekant. Ønsker at dere kjenner hverandre og gjerne har felles erfaringer med lignende treff. Dere skal ikke ha sex med hverandre, men ha fullt fokus på meg.

Er i et åpent, stabilt forhold. Søker kun en seksuell relasjon. Har erfaring med å treffe andre menn enn samboeren min, men har ikke erfart to menn samtidig enda… Har drømt om det lenge. Jeg elsker å gi oralsex, er frigjort og nysgjerrig, og har veldig lyst til å prøve en i hvert hull.

Dere må være oppegående, se bra ut og være renslige og diskréte. Alder er ikke så nøye, kjemien er viktigere. Når det er sagt har jeg mest erfaring med eldre menn…

Jeg bor på Østlandet. Skriv til meg, og om det virker lovende så deler vi bilder.

Gleder meg til å høre fra dere

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *