19 år jente slank og trenger en bull!

jente trenger en bull
Hei
Jeg trenger hjelp med min/vår fantasi!!

Om meg 19 år bruker bh 70F og xs i truse slank og net.

Jeg har lenge hatt lyst komme i kontakt med hyggelige men alder 25-45 for en god runde sex!! Eneste med det er at jeg har kjæreste og forlovede men vi begge tenner på at jeg har flere partnere!! Jeg vill ha en man jeg kan overnatte hos som tar vare på meg men som også er ute etter deilig rå og hard sex!! Kan gjerne ha stort utstyr (større en min kjæreste ca24cm)

Men for å komme til poenge jeg skal kunne sende meldinger så han vet hva som skjer og hvor jeg er jeg vill ha et så godt forhold at når du tekster om møte skal jeg kunne starte bli våt pirret av og vite jeg skal få kuken din! Og at jeg da heller velger en kveld eller to hos deg en kjæresten… (Opp til en uke).
Du skal også kunne over atte hos oss hvor du selvfølgelig tar mannens plass i senga og han må flytte på gjesterommet…
Da er du sjefen og vill du legge deg tidlig og knulle så gjør vi det.
Minkjæreste blir noen ganger kledd i truse og bh grunnet.
Det pirrermeg og ydmyker han og meg.

Du skal kunne være åpen og grei også mot min cuckold! så det ikke blir no tull ellers blir du kastet rett ut.
Er dette noe for deg send en melding på hva du kanbidra med og gjerne en setting eller lignende du og jeg kan gjøre for å ydmyke han:0

Alle mail med jeg kan knulle deg svarer jeg ikke!! Vis meg hva du kan allerede i en melding

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *