Tilfredsstille mine behov for 1 kveld

Tilfredsstille mine behov
Hei. Søker egentlig etter fast treff, men da jeg ikke har funnet noen enda, så vil jeg finne noen som kan tilfredsstille mine behov for 1 kveld

Jeg er gjenomsnittlig attraktiv, veier litt over 70 kilo, litt strekkmerker, små bryster og stor rumpe. renslig og sykdomsfri.

Jeg søker en mann som også er rimelig attraktiv, vekt er ikke så viktig, men mellom 80-100 er ganske greit.
Gjerne stort utstyr, da jeg liker og kjenne att jeg blir skikkelig strekt. Mellom 30-40 år. Mye erfaring er og foretrekke renslig og sydomsfri selvfølgelig!

Hva jeg har lyst på? Har lyst på en kveld som er for meg! Kansje en god massasje, bli slikket skikkelig, ikke bare 3 min! Kunne tenkt meg og prøve fisting, så vist du har erfaring innen dette, så hadde det vært kjekt har litt leketøy som også kan brukes vist du vil.liker litt røff sex, bli kvelt litt, og skikkelig spanka, ikke bare ett par små dask på rumpa Liker også analsex, så lenge oppvarmingen er skikkelig.

Høres dette interessant ut, ta kontakt på pm.
Krever og få ett bilde før treffet.

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *