Jente søker mann for faste treff i Rogaland

Jente søker mann
Hei.
Jente/dame søker en mann for faste treff. Jeg er utdadvendt, og har passe god humor Leter etter en mann som kan prate om andre ting en bare sex, da det hadde vært flott vis vi kunne vert venner eller vennlige uten om sexen, da jeg ikke er interessert i att du kommer, gjør deg ferdig også går igjen rett etterpå. Kjemi er veldig viktig, og uten det kommer vi ikke langt.

Jeg er:
25 år.
Ca 75 kilo.(stor rumpe, ikke så store bryster)
Barbert/vellstelt (kommer an på dagen)
Singel.

Du er:
Mellom 25-40 år.
Mellom 80 og 100 kg.
Singel
Sykdomsfri.
Normalt til litt over gjenomsnittlig utstyrt. (Heller tykk en lang, da livmora mi ikke liker gjevnlig besøk )
Bor i Rogaland.
Barbert eller velstelt.

Utseende har ikke så mye og si, så lenge du er gjennomsnittlig attraktiv, føler selv jeg ligger omtrent der selv og har ikke noe imot at du er veltrent, men ikke forvent at jeg er det

Vist du ikke passer de få kravene jeg har, ikke send mld, du får antageligvis ikke svar

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *