Jeg søker en voksen mann

jente søker en voksen mann
Jente på 25 med samboer søker en mann som kan være med på spennede treff. Samboeren vet om dette. og ønsker at jeg skal møte andre menn. Han blir i utgangspunktet ikke med, men ønsker bilder fra treff.

Jeg søker en voksen mann, minimum 25 år gammel. Du må være erfaren, like å dominere litt i senga, være over 180 høy, og være barbert nedentil. Utstyret bør være av «normal størrelse». Det er en fordel om du befinner deg i Sogn/Nordfjord eller på Sunnmøre, men også muligheter for litt lengre avstand.

Du må være normalt oppegående, gjerne med høyere utdanning. Du trenger ikke se ut som en supermodell – det gjør ikke jeg heller, men du må være nøye med hygiene og gjerne bry deg litt om hvordan du ser ut. Du må kunne vise bilder og prate over chat og/eller telefon før vi eventuelt møtes. At du er sykdomsfri og bruker kondom er selvsagt.

Høres dette interessant ut? Skriv litt om deg selv, hvem du er, hva du driver med og hva du tenner på i en melding til meg. Meldinger som ikke møter kriteriene, eller er fulle av skrivefeil, blir ikke besvart.

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *