Friends with benefits!! Jente 24 søker gutt

Friends with benefits
Hei

Litt informasjon om meg.

Som nevnt over så e eg 24 år, og eg bor på jæren! E ikke ute etter ett forhold for tiden, men alle jenter har behov. Er derfor på leting etter en mann som kan fylle mine seksuelle behov, og være en Friends with benefits, en som eg kan snakke med både før og etter mine behov er møtt :p Supert vist vi kan være så gode venner att vi kan slå av en prat på meldinger eller treffest for og se en film innimellom, men ikke ett krav! Har ikke tenkt til og prøve den første og beste, så for din egen skyld burde du lese kravene mine lenger nede

Eg sjøl e 160 høge og ganske normalt byggde. Ærligt talt så e eg ikke super fornødde med kroppen, men klage ikke heller. Har ekstremt goe humor, i følge meg sjøl. Bor for meg sjøl, men kjøre ikke, så foretrekke vist me treffest hos meg, passe best med tanke på att eg har ett barn.

Selsuelt så har eg lyst te og prøva nye ting, og kunne godt tenkt meg en partner med litt erfaring Veldigt glae i sex og foretrekke og få det ofte, derfor denne anonsen

Det eg e på utkikk itte e en mann mellom 25-35 år som har selvtillit, humor og liker sex ( glimt i øye skader ikke )
Du bør bo i nærheten, da jeg gjærne vil treffest oftere en en gang i månden, bør bo alene og helst ha bil, da eg ikke har det!
Du MÅ vær høyere en meg, da 160 e relativt lavt :p
Mellom 80-110 kilo.
Mørk hår e ett pluss
Penis størrelse, mellom 15-22 cm.
Du MÅ være singel.

Føler du att dette hørest interesant ut, send meg en melding, og fortell litt om deg selv

vist du faller langt bort fra kravene, plis ikke send melding, du vil inne få svar

Svar på sexannonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *