På vei hjem

Et par blonde hårlokker kilte meg i ansiktet, og vinden føltes deilig mot huden. Jeg snuste inn lukten av den spanske natteluften og Katjas hår. Det var herlig å sitte bakpå motorsykkelen med henne. Da vi kom ut på hovedveien satte hun opp farten enda mer. På hver side av meg var det håndtak å holde seg fast med. Jeg valgte å ignorere dem og tok et godt tak rundt livet hennes istedet. Forsiktig flyttet jeg munnen nærmere øret hennes.

«Jeg blir litt redd når du kjører så fort.» hvisket jeg, og lo inni meg når jeg kjente hvordan hun begynte å puste fortere. Magen hennes trakk seg inn og ut under hendene mine. Den hvite singletten gled litt opp, obs nei det var ikke meningen, og en stripe av den sommerbrune huden hennes kom til syne. Hun var overraskende tynn, men hun var mye høyere enn meg og jeg følte meg ganske sikker på at hun var sterk. Ingen pingelejente kunne vel ha kjøpt en sånn motorsykkel?

Hun satte ned farten noe og snudde seg mot meg et øyeblikk. Mørkebrune øyne, store, rødlige lepper, håret i alle retninger.

«Er du ok?»

Jeg nikket. Kunne ærlig talt ikke ha hatt det bedre. Det var hun som virket stressa. Jeg smøg meg enda litt nærmere, og nøt at det var jeg som stresset henne. Nå kjørte vi så sakte at jeg kunne løsne grepet rundt livet hennes. Jeg følte meg modig og lot hånden gli ned på låret hennes. Hun skvatt da jeg klemt forsiktig til, stakkars jente. Jeg førte håndflaten opp til hoften hennes, ned mot kneet og opp igjen. Katja bråstoppet slik at vi begge ble rykket bakover. Hun hadde vært nære ved å kjøre på rødt lys. Jeg kom meg fort til fatning igjen og fortsatte å stryke henne over låret mens vi ventet. Jeg lente meg mot øret hennes nok en gang.

«Så utrolig fin bukse du har…» malte jeg. Katja verken svarte eller snudde seg. Da vi til slutt kjørte videre var det bare så vidt hun rakk å få med seg det grønne lyset. Jeg kjente vinden i ansiktet, håret blåste bak meg, og jeg la hodet bakover og lo. For en herlig natt!

«Nå kjører du for fort igjen» fniste jeg og la armene godt rundt henne. Hun luktet av frisk parfyme og skinnjakke. Jeg presset kroppen min inn mot hennes det jeg var god for. Skrittet inntil rompa hennes, brystet inntil ryggen hennes. Hun måtte da legge merke til det? Å jo, pusten hennes gikk enda litt fortere. Var det bare innbilning, eller hadde hun ikke kastet imponerte smygtitt mot utringningen min et par ganger i løpet av kvelden? Og hadde hun kanskje ikke vært litt overivrig da hun tilbød seg å kjøre meg hjem?

Katja var en sommergjestene som bodde hos Ellen i år, men jeg hadde ikke helt fått med meg hvor de kjente hverandre fra. Ellen var et av disse bortskjemte, rike menneskene som hadde feriehus i Spania og kunne feste vilt her helg uten å bekymre seg over kostnadene. Vi hadde vært venner lenge, og jeg hadde vært med på temmelig mange av disse helgeturene opp gjennom årene. Men denne gangen bodde jeg ikke med de andre, jeg hadde fått et godt tilbud av en lokal venn. Jeg fikk låne den lille huset hans et par dager når han var i Madrid mot at jeg holdt et øye med katten og papegøyene. Jeg misstenkte Ellen for å ha en finger med i spillet når det kom til å gi meg litt fritt rom.

«Nei, det privatlivet ditt er det virkelig ingen av oss som vil å ha noe å gjøre med!» hadde hun ledd da jeg prøvde å spørre.

Denne kvelden hadde jeg vært usedvanlig sliten. Jeg hadde danset litt og gjort noen halvhjertede forsøk på å fange oppmerksomheten til Tim, en av sommergjesten. Men det viste seg at han hadde dame hjemme i Norge, og for meg hadde festen uansett liksom ebbet ut av seg selv før den i det hele tatt hadde begynt. Jeg gikk med en følelse av å være den eneste som ikke hadde det gøy, og bestemte meg for å ta kvelden tidlig for en gangs skyld. Ellen hadde annonsert meg.

«Kan noen av dere som ikke er for fulle være snille å følge denne stakkars lille damen hjem, eller blir vi nødt til å ringe en taxi?»

Til min store overraskelse hadde den høye, slanke Katja meldt seg, enda vi knapt hadde pratet sammen før. Jeg fulgte etter henne til entreen der hun, til tross for at det var en varm vårnatt, fant frem en kort, stram skinnjakke.

«Du kommer også til å trenge noe, man kan bli ganske kald på sykkelen.»

Jeg studerte henne mer nøye, og fant ut at jeg likte synet. Høy og slank med langt blondt hår og små, faste pupper. Hun snudde seg for å si noe til en av de andre, og jeg fikk et glimt av den lille rompa. Mmm… Det hadde virkelig vært en dårlig idé å prøve seg på Tim, men kanskje det ikke var for sent å ta til fornuft? Tankrekken ble avbrutt da Ellen grep meg i armen.

«Du skal få låne noe av meg» hveste hun, og drog meg med på rommet sitt. Hun slag meg en stor slitt hettegenser med en fransk reklamelogo.

«Dekk deg til, jente!»

Genseren hadde små hull på ermene, som om et lite dyr hadde tygget på den.

«Eh, takk Ellen, men du skulle vel ikke ha noe litt mer… flatterende?»

Jeg rettet på krøllene mine i speilet og fant fem en maskara. Ellen prøvde å nappe den ut av hendene mine.

«Hør her, nå. Hvis du absolutt skal hore rundt her borte, så kan du for en gangs skyld finne deg noen andre enn mine venner! Husker du hvordan det gikk med Joakim i fjord?»

«Tja, ikke helt… Det var han tyske restaurant-arvingen, ikke sant?»

Ellen puttet hendene i siden og satte opp en mine som en sinna tante.

«Jeg vet ikke hva du prøver å innbiller deg denne gangen, Iben, men Katja er faktisk streit, og hun er en skikkelig jente.»

Jeg lagde store øyne inn i speilet.

«Er ikke jeg også en skikkelig jente, da?»

«Du er en skitten liten tøs, og det vet du godt. Men det blir ikke noe på deg i kveld, så du kan like gjerne bare holde fingrene av fatet, ok?»

 

Men fingrene mine hadde andre planer denne kvelden, sorry Ellen. Jeg lot hånden min gli så langt opp at jeg kunne kjenne spilen i Katjas BH. Spenningen gjorde meg ør. Den store motorsykkelen ristet under meg på en nesten uutholdelig deilig måte. Katjas livs kjærlighet, nå begynte jeg å skjønne hvorfor…

Hun hadde sett stolt og nærmest forelsket ut da hun viste den frem i Ellens bakgård, lot en finger gli over det blankpussede, røde metallet. Hun forklarte meg hva slags modell det var, hvor den var kjøpt, hvordan diverse reservedeler var importert fra Japan og Tyskland og hvordan hun og broren hennes hadde trimmet den.

Jeg stod der i Ellens store, stygge genser, fuktet leppene og bare nikket. Jeg har overhodet ikke peiling på biler og motorsykler, men fin og blank var den jo. Eieren var også nydelig, selv om hun virket mindre og spinklere ved siden av den store doningen.

«Er den virkelig din?»

Hun lo en kort hes latter.

«Dette er penisforlengern min, ja, som broren min pleier å mobbe meg med. Den har skremt bort en del menn for å si det sånn. Folk blir alltid så overrasket. Men det er verdt det, herregud. Turen ned hit, for eksempel, fantastisk…!»

Hun gjorde tegn til at jeg skulle sette meg opp bak henne, smilte forsiktig, blunket og var plutselig litt mer usikker, som om hun trodde jeg kom til å si nei. Det kan du banne på et jeg ikke hadde tenkt til, hun var herlig.

«Vi kjører uten hjelm, hvis det er greit. I dette strøket er det ingen purk som bryr seg uansett, og vi skal jo ikke langt.»

Katja startet motorsykkelen med et høyt WRRRROM, og slik drog vi ut i den svarte natta sammen.

Vi begynte å nærme oss huset mitt, jeg pekte ut den nest siste gata for Katja. Jeg hørte henne puste fort foran meg og så hvordan hun klamret seg til syre så knoklene hvitnet. Hun var fjern, bråsvingte i siste liten og virket som om hun hadde tankene andre steder. Da vi kom til en dump kjørte hun over uten sakne farten slik at sykkelen gjorde et salgs hopp. Det ble for mye for meg, da vi taff bakken igjen greide jeg ikke skjule et lite stønn. I tillegg hadde hånden min glidd opp på brystet hennes, uten at det egentlig var meningen. Hun snudde seg og så på meg med et vilt blikk i de mørke øynene. Jeg flyttet hånden min og var ikke lenger riktig sikker på hvor jeg hadde henne. Hele kroppen min dunket. De siste meterne studerte jeg den lyse huden i nakken hennes som om det var noe jeg ønsket å spise.

«24, ikke sant?»

Hun stanset utenfor huset mitt med et rykk, og spurte meg med brysk stemme. Jeg hadde problemer med å komme meg av sykkelen, problemer med å stå normalt oppreist, problemer med å ikke kaste meg over henne, kysse henne og rive av henne klærne. Alt i alt følte jeg meg som en kåt idiot, og jeg håpet hun ikke la altfor godt merke til det. Hun studerte meg uten å smile, med armene over kors og litt krum rygg. Der hun lente seg mot sykkelen sin virket hun anspent, andpusten og nesten sint. Hvis jeg skulle ha en sjanse var det på tide å skjerpe seg. Jeg rettet meg opp, prøvde å ignorere hvordan det dunket i hodet, i brystet, mellom bena… Jeg gjorde mitt beste for å virke avslappet og småflørtende, og å holde stemmen i ro.

«Vi du ha et glass vann eller noe, Katja? Du ser litt…varm ut.»

Før jeg viste ordet av det gikk vi hånd i hånd gjennom ytterdøren. Jeg lengtet etter å ta mer på henne, men jeg bestemte for å la henne føre an. Ingen grunn til å skremme henne vekk. Og jeg var spent på å se hvor tøff hun virkelig var.

Hun stod og så ut av vinduet da jeg kom med drikke til henne. Jeg satte meg i sofaen så det var god plass til oss begge, men hun valgte å sitte ovenfor meg på den andre siden av stuebordet. Feiging. Vi nippet til glassene våre. Vi pratet anspent om uinteressante ting. Vi så på hverandre, og jeg prøvde å forstå de store mørke øynene hennes. Ellens genser lå i en haug på kjøkkengulvet, og i et ikke så kort øyeblikk glodde Katja åpenlyst på puppene mine, som var mye større enn hennes. Jeg glodde sultent tilbake, men hun lot blikket falle igjen. Jeg begynte for alvor å bli frustrert og utålmodig. Det var en pine å sitte med bena i kors, det var umulig å huske hva den idiotiske samtalen vår dreide seg om. Jeg reiste meg brått og trampet ut på badet. Jeg så meg selv i speilt, pustet dypt inn og ut et par ganger før jeg gikk tilbake. Denne gangen satte jeg meg ved siden av henne, helt inntil henne, og lot hodet mitt hvile på skulderen hennes.

«Jeg ble visst litt søvnig.» hvisket jeg mot halsen hennes. Lukten av henne fikk meg til å skjelve. Jeg lyttet til den raske pusten hennes, og syntes jeg kunne kjenne hjerteslagene hennes forplante seg i kroppen min, eller kanskje det var omvendt. Verden stod stille imens vi satt slik. Verden ventet.

«Så du ble søvnig, du?» hvisket Katja til slutt. Hun klarte ikke helt å kontrollere stemmen sin.

«Mm» kom det fra meg

«Men du virket ikke så søvnig da vi var ute istad.»

«Nei…» mumlet jeg.

«Eller husker du kanskje ikke hva det var du gjorde? Kanskje jeg må vise det?»

«Ja…» stønnet jeg, og lot henne sette seg bak meg. Hun strøk meg over låret med et lite fnis. Strøk seg under skjørtet mitt helt opp til trusekanten.

«Sånn her gjorde du. Husker du dette?» peste hun i øret mitt.

«Dette kommer jeg ihvertfall til å huske.» sa jeg og dyttet hånden hennes helt opp i skrittet mitt. Hun gispet da hun kjente hvor varmt og fuktig det var over trusestoffet. Det kom et stønn fra meg også da hun presset hardere. Jeg ville at hun skulle fortsette, men hånden hennes flyttet seg opp til magen min. Hun strøk meg under brystet en stund.

«Dette gjorde du også.» hvisket hun inn i øret mitt.

«Det gjorde meg helt gal…»

Så lot hun hånden hvile på brystet mitt en liten stund før den skled inn under Bhen min.

«Jeg tror du hadde lyst til å gjøre sånn her, he?»

Hånden hennes masserte brystet mitt forsiktig. Jeg kunne bare stønne til svar. Brystvortene mine var helt harde. Brått snudde jeg meg rundet og kysset henne. Hardt og mykt på samme tid var det. Leppene hennes smakte deilig av honning og søtvin. Katja ble liggende oppå meg og peste inn i øret mitt. Jeg kunne kjenne hvordan hun presset kroppen sin mot meg. Puppene, magen, skrittet.

«Jeg har så sykt lyst til å knulle deg.» stønnet hun inn i øret mitt.

«Du aner ikke…»

«Så sett i gang.» mumlet jeg tilbake.

«Men først vil jeg se deg kle av deg.»

Hun begynte å dra ned glidelåsen på jakka, vridde seg ut av den lille toppen og stod der i bare Bhen. Hun var virkelig et flott syn. Etter kort tid var vi begge nakne, begge pustet vi tungt da vi så på hverandre. Jeg kjente litt fittesaft renne nedover låret. Herregud så kåt jeg var.

Hun var tydeligvis like klar som meg, det virket sånn på det hete blikket hun sendte meg. Vi kysset igjen, villere denne gangen. Hånden hennes gled inn mellom lårene mine og vi stønnet begge to da den kom til en varm våt fitte.

«Det er bare å forsyne seg.» hvisket jeg, og hun var ikke sen å be. Jeg satte meg ned i sofaen og hun gikk på kne på gulvet. Hun så opp på meg med store øyne.

«Jeg har aldri gjort dette før altså…»

«En gang må bli den første.» mumlet jeg og dyttet hodet hennes bestemt inn i skrittet mitt. Tungen henne begynte å leke med fitta mi og jeg stønnet høyt da den traff klitoris. Hun fortsatte å slikke meg der mens hun penetrerte meg med to av fingrene sine. Til å være nybegynner var hun virkelig dyktig. Eller kanskje det var ufattelig herlig fordi hun var så deilig… eller fordi jeg var så utrolig kåt… Uansett hva det var kom jeg etter et par minutter. Jeg stønnet som en gærning og jeg kunne kjenne er høyt «mmmm…» der nede fra. Vibrasjonen føltes godt. Hun fortsatte å slikke meg og før jeg visste ordet av det kom jeg igjen med et høyt «Ahhh!». Denne orgasmen var enda kraftigere enn den første og jeg falt tilbake i sofaen. Nå var Katja oppe igjen og hun hadde begynt å stryke meg over puppene. Hun visket inn i øret mitt.

«Nå er det min tur…»

Jeg fikk henne til å legge seg under meg og begynte å kysse de faste, små puppene henns. Det var deilig å høre hvordan det fikk henne til å stønne. Jeg bevegde meg nedover og slikket henne lenge på venusberget, bare for å mobbe. Hun stønnet og pustet og jeg kunne tenke meg at det var helt uutholdelig. Til slutt kunne hun ikke holde det ut lenger og dyttet hodet mitt lenger ned.

«Pul meg nå» kommanderte hun fresende.

«…ellers kommer jeg til å dytte deg vekk og onanerer på egenhånd.»

Så jeg satte igang å slikke henne. Hun smakte deilig av våt jente og det var fantastisk å ligge mellom lårene hennes da hun kom.

Men ingen av oss var mette enda. Hun satte seg over skreds på meg og begynte å slikke puppene mine. Jeg stønnet når tunga hennes gled over brystvortene mine. Deretter fikk jeg henne til å snu seg rundt. Nå hadde jeg utsikt til den herlige rompa hennes. Hun bøyde seg ned mot skrittet mitt samtidig som jeg bøyde meg mot fitta hennes. Og slik ble vi liggende en god stund og bare slikke hverandre. Det føltes fantastisk å ha henne over meg på denne måten, kjenne smaken av henne samtidig som jeg ble pult selv. Vi kom nesten samtidig, og denne gangen sprutet hun over brystene mine. Jeg ble overrasket men samtidig kåt igjen. Dette var noe jeg ikke hadde vært borte i før. Katja snudde seg og kastet et blikk mot puppene mine.

«Det skjer noen ganger. Uff, vi får se å få seg inn i dusjen…»

«Hånd i hånd forsvant vi opp til andre etasje. Jeg nøt å se denne deilige jenta såpe inn puppene mine. Det ble en lang natt…

Vi våknet en gang utpå ettermiddagen, tett omslynget og nakne på senga mi. Fnisene og knisene bega vi og ut for å lete etter klærne våre. Begge var skrubbsultne og det var dessverre lite mat i huset.

«Vi drar ut på en café et sted i nærheten» foreslo Katja. Det ble tid for enda en tur på motorsykkelen. Da jeg satte meg opp bake henne igjen og tok tak rundt den faste magen hennes tok jeg en liten avgjørelse: denne jenta skal få en omgang til! Bare vent til jeg har fått meg litt å spise. Du skjønner… jeg har visst en svakhet som jenter med store motorsykler. Definitivt.