Nonnen og demonen

Hun hadde vært nonne noen år nå. Hun hadde tatt sitt valg, og hadde bestemt seg for å vie sitt liv til gud og skriften. Med det valget fulgte også å være avholdende til kjødets lyst, noe hun hadde klart i lang tid selv om ikke helt forsto at mennesker skulle avstå fra noe som de var gitt av gud.

Hun hadde mang en gang kjent sitringene, og en dag hun var i badet med de andre nonnene, kjente hun enda sterkere pirringer i kroppen av å se de nakne kroppene.  Etter dette ble det oftere og oftere, og hun holdt ikke dette ut. Var hun besatt av noe?

Hun kom til at hun ikke hadde annet valg enn å gå til biskopen og bekjenne. Kanskje kunne en tilgivelse sette en stopper for disse driftene.

Biskopen var en myndig mann, som det svirret en del rykter omkring. Det var tunger som ville ha det til at han bedrev tvilsomme aktiviteter, men det var aldri noen som turde snakke høyt om det.

En dag tok hun mot til seg og gikk til bispegården som lå på utsiden av klosteret.

Døren ble åpnet av en munk i sid kjortel, og da hun hadde meldt sitt ærend ble hun ledet inn i den store hallen hvor hun ble bedt om å vente. Hun var spent og nervøs. Både om sitt ærend, og alle rykter som svirret rundt biskopen.

En dør ble åpnet og hun ble kalt inn i biskopens værelse. ”nå søster, hva kan jeg hjelpe deg med ” spurte biskopen.

Hun angret med det samme på at hun var der, men kikket i gulvet og sa: ” jeg har syndet, kjære biskop. Jeg har gitt etter for kjødets lyst”

Han  kremtet.. ” hvordan har dette gått for seg da søster” sa han med alvor i stemmen..

”jeg har følt begjær i kroppen av tanker om de andre nonnene, jeg har sågar befølt meg selv” ”måtte gud tilgi meg” sa hun og korset seg.

”gud kan tilgi” sa han, ”men jeg tror du er besatt av en demon, og den vil jeg først forsøke å drive ut av deg”

”vent her” sa han og forlot rommet.

Mange tanker for gjennom hodet hennes… hva kom til å skje nå..? Hun følte seg liten..

Etter en stund kom biskopen tilbake. ”kom her ” sa han myndig.

Han tok et fast grep i armen hennes og førte henne inn en stor dør hvor det videre gikk en steintrapp nedover til en kjeller. De kom ned i et ganske stort rom. Rommet var kun opplyst av de flerarmede lysestakene som stod langs veggene, og faklene i enden av rommet. Det var ikke mye møbler i rommet, kun en slags stol hun skimtet innerst.

Bestemt ble hun geleidet bort.. ”sett deg” sa biskopen. Stolen var nesten så høy som et bord, og hun satt seg nølende på plass. Før hun fikk summet seg fikk hun en lær – rem om halsen som holdt hodet hennes fast. Armene ble også remmet fast.

Bena hennes ble løftet opp og remmet fast på hver sin plate. Det hun var plassert i var en slags gynekologstol, men den var laget av massivt eiketre

Biskopen gikk bak stolen, trakk i to tau, så bena hennes ble spredt fra hverandre og låst i den posisjonen.

Hun ble vettskremt av det som skjedde, og forsøkte å vri seg unna men kom ingen vei.

Der lå hun med spredte ben, og biskopen stilte seg foran henne. ”nå skal jeg drive demonen ut av deg søster. Ha tillit til herren, så vil du få tilgivelse og evig liv”.

Han trakk hennes drakt opp til livet, tok frem en saks, og uten å nøle klippet han av hennes truser. Hun var fullstendig overlatt i biskopens vold, og nå lå hun der med blottet kjønn for hans øyne.

Hun kjente en blanding av frykt og begjær. Han strøk henne over kjønnet og det sitret i hele hennes kropp. Hun var fuktig.

Biskopen stakk inn en finger mellom kjønnsleppene hennes og den gled lett inn..  “her har demonen virkelig tatt plass” sa han, og tok frem et spekulum, som han førte inn i henne.

Han undersøkte henne en stund, og hun kunne se han ble blank i øynene ne av det han holdt på med.

Så la han munnen over kjønnet hennes og begynte å slikke henne. Hun rykket til og kjente begjæret strømme gjennom kroppen hennes. Var dette en del av utdrivelsen? Det var jo bare så himmelsk godt. Hva var det biskopen drev med?

Han sugde hennes klitt, og førte to fingre inn i henne og drev de ut og inn, hun var nå så våt og så glatt, hun lå med lukkede øyne og ba til herren om at dette skulle fortsette, hun merket at det bygget seg opp i hennes kropp, da han plutselig ga seg.

“dette kan ta tid” sa han , og forlot rommet opp trappen.

Hun ble liggende å gispe. Begjæret fosset i kroppen hennes, og den skrek etter å bli berørt mer, selv var hun bundet på hender og føtter.

Biskopen kom tilbake. I hånden hadde han en slags stake, formet som en penis. Han førte den sakte inn i henne, og hun merket hvordan den fylte henne opp.. himmel… samtidig som han førte staken ut og inn av henne, slikket han henne og masserte tappen hennes.

Hun rykket i selene og stønnet.. og han gav seg igjen..  Slik holdt han på og gjentok handlingen, og begjæret bare steg og steg i henne. Han stoppet hele tiden før det slapp helt løs.

Dette var ikke til å holde ut, han drev henne fullsteding til vanvidd.

Hun ser opp og får se han står med sitt stive lem pekende rett ut mot hennes.  Uten et ord, er han på henne og stanger pikken til bunns i henne, og begynner å knulle henne i bestemte tak, først rolig så hardere.

“nå skal demonen ut” stønnet han Det bygget seg opp hos henne, og hun ba til herren om at det ikke skulle stoppe nå. Det bygget seg kraftig opp, og orgasmene skyllet gjennom kroppen hennes.. Hun så stjerner og planeter, saftene rant av henne og på den våte pikken som fortsatt jog ut og inn..

Biskopen begynte å stønne, og så trakk han seg ut og begynte å onanere, ikke lenge etter kom han med et brøl, og sprutet hele sin sats i den andre hånden sin. Da orgasmen ebbet ut sa han:

“her, søster nå skal jeg forsegle deg med guds nektar” hun førte hånden opp til munnen hennes og hun slikket den ren for hans sæd, litt vel begjærlig la biskopen merke til.

Han løsnet henne fra stolen, og hun klarte nesten ikke stå på bena. “dersom demonen vender tilbake, må vi kanskje gjenta utdrivelsen” sa han..

Hun visste ikke med det samme om det var en trussel eller et løfte. Men da hun tuslet mot klostergården med smaken av han fortsatt i munnen, smilte hun for seg selv og håpet endelig at demonen vendte tilbake i henne… Hun kjente at den allerede var på vei..