Min kåte haikervenninne

På veien fra parkeringsplassen til stranda fikk jeg vite at min nye, haikende venninne het Tonje. Hun var 21 år, hadde bølgete, langt, lyst hår, ca. 180 cm høy. Kroppen hennes var gyldenbrun og glinset av sololje i den stekende sola.

Vi pratet om løst og fast inntil hun spurte meg om jeg ville hjelpe henne med å smøre olje på ryggen. Jeg begynte å føle pirringer i underlivet når hendene mine gled over den brune ryggen hennes. Og det ble ikke bedre da hun tok av seg toppen så jeg kunne komme bedre til…

Etter en rask diskusjon med meg selv spurte jeg henne om jeg også skulle smøre henne foran. Hun så på meg med de blå, herlige øynene sine, smilte og spurte om jeg var ute etter noe spesielt. Hun ventet ikke på svaret, bare snudde seg rundt. For et syn! Der lå hun med et par bryster, faste, brune og akkurat passe store til å fylle hånden godt.

Jeg helte litt sololje over brystene. Bulen i shortsen min fortsatte å vokse mens jeg hørte den opphissede pusten hennes. Samtidig masserte jeg brystene hennes forsiktig.

Plutselig kjente jeg en hånd klemme på pikken min, og hun bad meg om å legge meg ned. Nå fikk jeg samme oljebehandling som jeg hadde gitt henne. Jeg holdt på å sprenges av kåthet. Da tok jeg av henne bikinitrusa. Hun var barbert over hele den herlige musa si. Jeg begynte forsiktig å kile hennes på klitoris, og hun stønnet frem lyder av velvære. Jeg bet henne forsiktig i brystvortene og brukte mine fingerkunster på fitta hennes.

– Slikk meg, stønnet hun frem.

Jeg lot meg ikke be to ganger. Jeg snudde meg rundt, og hun var ikke sen om å få av meg shortsen. Jeg brettet til side de barberte kjønnsleppene og lot tungen leke med klitoris. Da kjente jeg et par myke, herlige lepper lukke seg om pikken min.

Med tunge, lepper og forsiktig bitt med tennene sugde hun meg som en gudinne mens hun vred seg av velvære over å bli slikket i fitta etter alle kunstens regler. Hun sugde og slikket pikk, baller og anus som en gal. Nå kjente jeg at det var like før jeg kom. Jeg snudde meg rundt og sprutet over hele ansiktet hennes. Etterpå hjalp jeg henne med å slikke det bort igjen.

– Nå vil jeg ha pikk, hvisket hun inn i øret mitt.

.Jeg trengte meg sakte inn i det trange hullet hennes og begynte å bevege meg sakte inn og ut. Hun stønnet fornøyd når jeg dessuten småbet og sugde hennes brystvorter.

Jeg pulte henne raskere og raskere. Nå var det som et vilt ritt, og begge stønnet og skrek. Nå begynte hun å skjelve, og jeg kjente at underlivet mitt begynte å snøre seg sammen og jeg sprutet inn i den våte grotten.

Etter dette ville rittet var vi så varme at svetten rant av oss, og vi tok på oss shorts og badedrakt. Vi hadde nok vært ganske høylydte, for da vi gikk ned til sjøen for å få oss et bad, så de få folkene der rart på oss. Men hvem bryr seg så lenge en kan få seg et bra nummer?