Klasseturen

Vi satt i bussen og sang og lo mens vi var på vei opp til seterstua. Det eneste jeg fikk med meg var at det var langt oppe i skauen. Vi var en liten klasse som besto av bare syv elever, så lærerene hadde leid en storstue som vi skulle være på i en ukes tid. De fleste gledet seg, uten om meg og min beste venninne, Maria. Hun var stormende forelsket i Jonas, den tøffeste gutten i klassen, han som turte å gjøre alt, vel kanskje ikke alt, men det meste. Han hadde en bestekamerat som han alltid fløy med uansett hvor og når. De satt og gapte etter “forelska i læreren”. Jepp, han likte de gammeldagse sangene. Etter åtte lange timer med gaping og snakking var de endelig fremme i storstua og alle løp til hvert sitt rom, men siden det bare var to rom med to senger, måtte noen sove på tremansrommet. Jeg var fast bestemt på å sove på samme rom som Maria, og hun holdte hånda mi hardt når lærerene kom og delte oss opp i grupper. “Som dere vet, må noen sove på tremansrommet, så jeg bestemmer at Jonas sover sammen med Maria og Sandra.” sa læreren så høyt at det ble ekko i hele rommet. Maria bare måpte, mens jeg ga totalt blaffen, så lenge ikke han klådde på henne. De dro med seg sekkene og koffertene opp på rommene og Jonas var klar i talen om hvor han skulle sove, så jeg og Maria endte i samme seng. Jeg som kom ut som bifil i syvende klasse, kunne det bli litt pinlig, men jeg skulle nok klare å beherske meg.

Jeg tok på meg kosebuksa mi og de store varme tøflene og hutret mens jeg skrudde på varmeovnen på fullt. Det var jo like kaldt her inne som på nordpolen. Jeg surret meg inn i et pledd og satte meg med en bok mens Maria satt og snakket med Jonas om alt mulig tulleting mens Jonas satt og tittet på meg. Jeg skjønte ikke hvorfor han syntes jeg var noe pen, jeg var helt alminnelig. Til og med jentene i trinnet under var penere, også satt han her og tittet på meg. Jeg tittet over kanten på boken og ga han et smil mens jeg blunket til han, for å se hvordan han reagerte, og jeg kan trygt si jeg fikk den reaksjonen jeg ventet meg. Et nervøst smil. “jeg er så trøtt av all reisinga, så jeg legger meg jeg. Skal dere turtelduer sitte å flørte hele natta, så skru av ovnen når det er passe varmt her. Kan ikke bli for hett for dere.” sa jeg og lo før jeg la meg ned. Maria tittet oppgitt på meg. Jeg la meg godt til rette og like etter sovnet jeg, men det tok ikke lange tiden, eller det følest kort ut, før jeg ble vekket av Maria. “du stønner i søvne” sa hun surt men med et lite smil i munnviken. Jeg bare lo. Jeg tittet bort på Jonas som satt helt urørelig og tittet på meg. Jeg tror jeg skjønte hva det var, så jeg dro vekk dyna, og en stiv kuk var det første jeg fikk se. “eh .. øhm.” var det eneste han fikk ut da jeg spurte han om hva som skjedde, selv om jeg vet godt hva som skjedde. Jeg ble litt kåt selv der jeg så den store kuken hans glinsende. Jeg satte meg bort til Maria og hvisket henne i øret om å tease Jonas, og hun var helt med.

Uten et ord, dyttet jeg Maria ned på senga og satte meg oppe på henne mens jeg strøk hendene mine over puppene hennes og jeg kunne kjenne de stive niplene hennes mellom fingrene mens jeg bøyde meg ned så munnen min traff hennes. Jeg ga henne noen korte kyss før jeg lot tunga mi skille leppene hennes og leke med hennes tunge. Jeg tittet på jonas og jeg kunne se at pikken hans var enda hardere. Jeg lot den ene hånda mi gli ned under pysjamasen til Maria og jeg kjente med et den våte nybarberte fitta hennes og jeg lot en finger leke med klitten, og hun ga fra seg et lavt stønn. Jeg kjente hånda hennes mellom beina mine og vi lå der og fingret hverandre foran en sprengkåt Jonas. Jeg lot fingrene mine gli litt inn i Maria mens jeg lot tommelen massere klitten og jeg merket fittesafta hennes randt nedover fingrene mine. Jeg trakk ut fingrene mine og slikket dem rene for safter og krabbet bort til Jonas. Jeg ga han et sultent blikk mens jeg tok rundt den harde staken hans og lot hånda gli opp og ned. Tunga mi slikket oppover de glatte ballene hans og oppover mot kuken hans. Han pustet fortere etter hvor lengre jeg lot tunga mi leke med kuken hans, og jeg tok hele staken inn i munnen. Jeg slet litt da jeg hadde hele kuken hans i munnen, men jeg kunne se at han nøt det. Jeg snudde meg mens jeg lot rumpa mi treffe kuken og jeg kjente hendene hans holde meg på hoftene. Jeg var under hans makt nå. Maria satte seg foran meg med den våte fitta si rett foran ansiktet mitt og jeg bøyde meg ned, klar for å slikke henne ren for safter. Idet jeg lot fingrene mine gli inn i henne, kjente jeg kuken til jonas presse inn i meg. Han gled kuken sin helt inn i fitta mi mens jeg lot tre fingre gli inn i Maria og vi alle ga fra oss lave stønn. Jeg lå der med tunga og fingre i fitta på Maria og kuken til Jonas i fitta mi. Hver gang Jonas bunna meg klarte jeg ikke holde inn stønnene mine, og jeg kjente fitta mi randt som en foss da han traff punktene mine. Maria la seg under meg slik at vi slikket hverandre mens jonas pulte meg hardere. Jeg klarte nesten ikke holde meg oppe og jeg var så nær på å komme. “pul meg hardere. fyll meg opp.” stønnet jeg mens jeg kjente tunga til Maria masserte klitten og jeg fingret henne i samme tempo som Jonas pulte meg. Hun stønnet og jeg kunne kjenne den varme pusten henne mot fitta. Hun var søkkvåt. Jeg fingra henne fortere og Jonas var sprengeklar da han kjørte kuken sin inn i meg igjen. Jeg hørte Maria stønne høyere mens hun lå der. Vi kom alle tre og maria squirta så fittesafta hennes traff annsiktet mitt, men mest i munnen min. Jeg svelget det og slikket i meg siste rest som randt nedover låret hennes. Jonas spruta inn i meg og jeg kjente han ble slappere mens han trakk seg ut. Vi lå der alle tre, slitne og anpustne og smilte til hverandre. Jeg kysset Maria lenge, så ga jeg Jonas et kyss.

Maria sovnet etter en stund, og når hun først sov, var hun umulig å vekke. Jeg satt der og kjente at jeg fortsatt var litt småkåt og jonas var i dusjen, så jeg bestemte meg for å gå inn til han og overraske han. Jeg tok av meg klærne mens jeg gikk inn på badet og låste døra men han hørte meg ikke. Han sto med ryggen til meg da jeg steg inn til han. Han skvatt litt da jeg tok rundt han, men ba han slappe av. “det er bare meg. stå helt rolig, så skal jeg gi deg noe.” hvisket jeg mens jeg tok rundt kuken hans, og jeg kjente at han fortsatt var hard etter i stad. “du var så deilig.” sa han hest mens jeg kysset han nedover ryggen og lot hånda mi gli opp og ned langs kuken hans. Han sto helt rolig mens jeg befølte han. Jeg strøk han oppover magen og ned under mot ballene hans og koste med de mens jeg runket han sakte. Han stønnet lavt mens han lente seg mot veggen. Jeg tok hånda hans og ba han snu seg, og jeg kunne se i øynene hans at han savnet fitte. Jeg runket han og han bøyde seg litt ned og kysset meg lenge. Han lekte med tunga mi og jeg ble ganske kåt selv der jeg sto med kuken hans i hånda. Han løftet meg opp og lente seg mot meg mot veggen og jeg kjente kuken hans treffe fitta mi. Jeg var så klar. “du aner ikke hvor hardt jeg har lyst til å pule deg. Jeg vil bare tre kuken inn i deg og fylle deg helt opp” hvisket han mens han kyssa meg nedover halsen. “pul meg. fyll meg opp med den deilige kuken din. Du er så deilig.” hvisket jeg tilbake og idet han kyssa meg, lot han kuken sin gli helt inn i meg. Han pustet fortere mens han lot kuken gli sakte ut og inn i meg. Jeg holdte rundt nakken hans mens jeg kjente hvordan han fylte fitta mi opp med stor og hard kuk. Vi stønnet ut sammen mens han pulte meg til himmelen. Vi glemte alt rundt oss og eneste vi tenkte på var hvor deilig det var da han kjørte pikken inn i den våte varme fitta mi. Han stønnet høyere og jeg lot tunga mi leke med hans mens vi stønnet ut i en herlig lang orgasme. Jeg kjente han spruta inn i meg og han trakk seg ut. Sperm fittesaft randt ut av meg da jeg sto der urørlig. Han var så deilig, den tøffe Jonas.

Før hadde jeg aldri hatt noen sans for han, men etter at han pulte meg fra sans og samling, var han min favoritt!