Het jentelek gir harde staker

Victoria koste seg med en kald Martini mens jeg foretrakk noen glass hvitvin. Mens vi lå og solte oss, fikk Victoria øye på to råkjekke typer. De var begge lysblonde, hadde blå øyne, var brune og hadde flotte, muskuløse kropper. Victoria blunket til meg og plystret bort til dem. – Vil dere komme bort og holde oss med selskap, gutter, ropte Victoria.

Guttene smilte og kom over. De fortalte at de var brødre, og at de var 22 og 24 år. Jeg gav Trond og Kjell hver deres iskalde øl, som de åpenbart satte pris på. Vi satt lenge og småpratet og kom selvfølgelig inn på temaet sex.

– Helt siden vi oppdaget sex, har Benedikte og jeg kost oss sammen, sa Victoria.

Guttene fikk store øyne, og da benyttet jeg anledningen til å fortelle dem at vi også hadde delt på menn opptil flere ganger.

– Jeg har alltid ønsket å se to jenter sammen, sukket Trond med stjerner i øynene.

– Skal vi ikke oppfylle ønsket hans, Benedikte, spurte Victoria.

– Klart vi skal, svarte jeg.

Vi geleidet guttene inn i hytta og inn på et av soverommene som hadde hadde en enorm dobbeltseng. Jeg kysset Victoria på munnen, og hun tok rundt meg og kysset tilbake. Vi vrengte av hverandre klærne, og jeg kysset Victorias brystvorte. Den ble hard og strittet stivt ut i været. Jeg slikket og sugde på den skjønne brystvorten og knadde samtidig lett på den andre puppen hennes.

Jeg byttet pupp å suge på og kløp henne lett i brystvortene. Hun stønnet av nytelse. Nå beveget jeg meg nedover og stoppet opp ved den våte fitta hennes. Jeg slikket, sugde og fingerpulte henne. Fitta hennes smakte herlig, og saftene hennes rant i strie strømmer. Orgasmen skyllet innover henne. Hun ristet som et aspeløv.

Nå ville hun gi meg den samme behandlingen. Hun slikket brystvortene mine vidunderlig. Hun kysset meg over hele kroppen. Jeg var yr i hele kroppen. Da hun slikket fitta mi, var det som å få elektriske støt. Hun jobbet hardt med klitorisen min, og så fingerpulte hun meg. Det gikk for meg i en vidunderlig orgasme.

Nå ville jeg ha kuk i den lengtende fitta mi. Jeg tredde meg ned på den stive kuken til Kjell og red langsomt opp og ned.

Jeg red opp og ned i et deilig tempo. Det kilte vidunderlig i musa mi, og jeg forstod at jeg ikke var langt unna klimaks. Jeg økte tempoet, og så kom jeg i enda en god orgasme.

Victoria hadde fitta si full av Tronds store stake. Han lå oppå henne og kjørte den harde kuken sin ut og inn av hennes deilige fittehull. Hun stønnet og sukket. Det var visst aldeles herlig. Pusten hennes økte, og så kom hun med et hyl. Hun klorte på ryggen til Trond, og han klamret seg fast til henne helt spasmene svant og hun ble liggende stille.