Forbudt sex

Våren hadde ankommet og jeg kledde meg opp til bryllupet til min søster. Jeg bodde i en svært streng familie og man skulle gifte seg før man hadde sex, og man skulle gifte seg med det motsatte kjønn. For det å være lesbisk var tabu i vår familie. Og man skulle heller ikke drikke seg full, for det var en synd. Man skulle bare ta et glass vin til maten, hadde mamma alltid sagt.
Jeg tredde på meg kjolen og satte opp håret. Det var langt og blondt og rakk meg til skuldrene selv om jeg hadde satt det opp. Jeg tittet meg i speilet og forsøkte å dra opp kjolen slik at jeg følte meg litt mer sexy. Leggene mine var jo ikke skapt for å skjules.

Mamma ropte fra underetasjen og jeg fortet på meg med de hvite høy helte skoene og fortet meg ned. Vi gikk sammen ut i bilen og søsteren min satte seg foran. Da vi ankom kirken merket jeg at jeg begynte å kjede meg allerede, for jeg var ikke prakteksemplar av en datter. Jeg var lesbisk, drakk så fort jeg fikk mulighet og elsket å ha sex. Jeg var nesten som en nymfoman, siden jeg pulte forskjellige jenter hver gang. Og jeg håpet det var noen pene jenter i selskapet som selvfølgelig var på kjæresten til søstera mi sin side.

Etter en overstått og lang vielse bar det til festlokalet hvor vi spiste og noen drakk vin. Jeg, derimot fikk ikke lov siden jeg bare var 17 år, men etter hvert klarte jeg jo å snike til meg noe fra flaskene på kjøkkenet. Etter hvor mer jeg drakk, jo mer keen ble jeg på å finne en jente. Jeg snakket med noen av de andre, og etter en time med leting fant jeg en pen brunette i andre enden av lokalet. Hun så ut til å kjede seg, så jeg gikk bort og slo av en prat. Hun gransket meg før hun sa hei med et smil. Jeg satte igang en samtale og vi endte inn på denne tradisjonen, og til min fordel var hun imot sex før ekteskap-regelen. Hun fortalte også at hun slettes ikke ville ha sex med menn, men aldri hadde pøvd med en jente før, så jeg geleidet henne ut i gangen. Først virket hun usikker, men jeg insisterte på at hun skulle bli med meg ned i garderoben, og etter litt overtalelse ble hun med.

Hun kyssa meg lenge og jeg lukket øynene. Litt på grunn av rusen av all vinen og på grunn av at hun hadde så myke lepper. Hun løsnet på glidelåsen og kjolen falt av. Jeg sto der rett foran henne i bare g-strengen og hun tok av seg kjolen selv. Brystene hennes var faste og nipplene hennes var stive og jeg kunne se at hun ville ha mer, så jeg ba henne legge seg på benken. Hun gjorde som jeg sa og uten å be henne spredde hun beina og fitta hennes kom klart til syne. Jeg savnet virkelig dette.
Jeg lot fingrene føle henne og utforske fitta hennes og hvor mer jeg utforsket henne jo våtere ble hun og når jeg gled en finger inn kom en surklende lyd av safter og jeg hørte hun pustet fortere. Jeg bøyde meg ned og lot tunga gli over klitten hennes og saftene hennes randt mer. Jeg lot to fingre gli ut og inn i henne sakte mens tunga mi gled sakte opp og ned klitten og hun begynte å stønne høyere. Jeg lot tunga gli fortere og fingrene gå fortere og hun rykket til. Jeg kjente saftene hennes randt nedover hånda mi, så jeg fortsatte fortere. Hun stønnet ut høyere mens hun masserte brystene sine. Jeg ble ganske tent selv da hun befølte seg selv. Jeg lot tunga gli inn i henne og oppover klitten og hele kroppen hennes skalv. Hun pustet fort og stønninga gikk til skriking og hun beit seg selv i armen for å ikke skrike for høyt.
Idet hun kom kjente jeg en foss av safter sprutet i mot meg og hun rykket til og kom med et nytende stønn. Jeg trakk hånda til meg og slikket opp saftene rundt fitta hennes og kyssa henne på magen.

Hun reiste seg og jeg så at hun var utslitt, men hun presset meg ned på gulvet og sa at hun ville smake meg, så jeg gjorde medvillig det hun sa. Hun merket at jeg var våt, men sa ikke noe. Hun spredde beina mine og lot tungen gli over klitten min. Det var så deilig å kjenne en annen jentes tunge i fitta mi. Hun lot fingrene gli over fitta mens tungen var gravd inn i fitta mi. Hun roterte den rundt og fingrene masserte klitten min. Jeg var så klar og ville at hun skulle bruke meg som hun ville. Jeg ga henne frie tøyler og hun eide meg nå. Hun lot to fingre gli inn i meg og hun lot de gli ut og inn mens hun lekte med klitten min med tunga. Hun sugde og bet i den og jeg stønnet i vellyst. Jeg kjente orgasmen bygde seg opp i meg mens hun lot tunga slikke klitten og inn i fitta. Og fingrene hennes gikk fortere inn og ut. Jeg stønnet høyere og hadde lyst til å rope ut hver eneste lille orgasme som bygde seg opp. Hun slikket meg fortere og jeg merket at jeg rant. Saftene rant nedover mot rumpa mi. Jeg var så nære nå og jeg presset underlivet mitt opp som tegn på at hun skulle ta meg hardere. Hun gjorde som jeg sa og kjørte fingrene inn i meg og sugde tak i klitten min. Jeg skalv av orgasme da hun sugde den igjen og hun lot fingrene gli. Saftene randt og jeg stønnet høyere. Jeg hev etter pusten da hun gled fingene sine inn i meg den siste gangen og hele kroppen slappet av. Hun la seg oppe på meg og kyssa meg lenge og smilte til meg. Vi kledde på oss og gikk opp til de andre. Til våres fordel hadde de ikke merket hva som skjedde nede i garderoben.
Det ble vår store hemmelighet.