En kjedelig fredag kveld

Hun svingte innom vinmonopolet på vei hjem. Hun måtte ha noe sterkere enn den hvitvinen som lå og ventet på henne i kjøleskapet hjemme. Whisky. Ren whisky skulle hun drikke. Til hun ble så full at hun ikke klarte å gå å legge seg i sin egen seng. Hun var så lei. Lei av det samme, vanlige, kjedelige A4-livet.
Telefonen ringte. Det var Ole fra kontoret. Ahhh, kontoret. Hun orket ikke å tenke på det nå og lot telefonen ligge. Hun hadde sett etter ny jobb i flere måneder, men markedet var vanskelig nå, og det var vanskelig å finne en ny jobb som ga like høy lønn som der hun jobbet nå. Høy lønn eller ikke, hvis ikke noe endret seg snart så orket hun snart ikke mer. Hun gikk heller på NAV enn å jobbe på det kontoret for resten av livet. Telefon ringte igjen. Ole. Hun svarte ikke.

Det gikk ikke mer enn 30 sekunder fra hun låste seg inn i leiligheten til hun lå på sofaen foran TV- en i en slitt grå joggebukse og en gammel hvit t-skjorte. 1 liter Jack Daniels stod på bordet foran henne og pizzaen som hun hadde hentet på vei hjem fra jobb var fortsatt varm. Starten på nok en kjedelig fredag kveld. Hun lurte på om hun skulle kjede seg gjennom en ny runde med gullrekka på NRK eller om hun skulle finne en film på Netflix.
Hun skulle akkurat til å bytte over til Netflix da telefonen vibrerte borte på bordet. Denne gangen var det en tekstmelding. Fra Ole den også. Hun hadde helt glemt at han hadde ringt to ganger. “Hei.” begynte han. “Prøvde å ringe deg, men fikk ikke noe svar. “Bare lurte på om du ble med å ta en øl eller et glass vin i kveld? Er så lei av jobben, så hadde vært deilig å bare komme seg ut på byen en tur. P.S. Ikke noe jobbsnakk.”
Hun satt i sofaen og så litt overrasket ut. Prøvde Ole å sjekke henne opp eller var det bare en vennskapelig invitasjon? Og gadd hun i det hele tatt å vurdere det nå som hun allerede lå så godt i sofaen? Ole var forsåvidt kjekk nok han, men hun hadde aldri sett på han som noe mer enn en kollega. De hadde aldri hatt noe spesielt mye kontakt heller, så det var litt rart at han kontaktet akkurat henne.
Hun så lenge på telefonen før hun svarte:”Hei, Ole. Takk for invitasjonen. Det høres veldig hyggelig ut, men jeg tror ikke jeg orker å dra meg ut i kveld. Har nettopp slengt meg ned på sofaen med en varm pizza og noe godt å drikke. En annen dag?” Hun la ned telefonen og skjenktet oppi Whisky- glasset før hun begynte å browse gjennom Netflix’s filmarkiv.
John Travolta drev akkurat og fortalte Samuel L. Jackson om hva de kalte en quarter pounder med ost i Paris da telefonen vibrerte igjen. Svar fra Ole. “Det var synd. Jeg hadde virkelig håpet du kunne være med. Men pizza og god drikke hørtes godt ut. Er det greit om jeg kommer bort en tur i stedet, eller er det for frekt å spørre om?”
Om han kunne komme bort en tur i stedet? Visst faen var det frekt å spørre om. De kjente ikke hverandre så godt engang. Dessuten lå hun i bare sløveklær på sofaen og drakk Whisky. På en annen side kunne det vært gøy? Det var en stund siden hun hadde hatt besøk sist. Venner hadde det blitt færre og færre av etter hun flyttet, og det ville jo vært hyggelig å ha noen kollegaer som faktisk var ordentlige venner. I nåværende stund var kollegaer bare de man hadde den obligatoriske og kjedelige smalltalken om været og planene for helgen med. Hun bestemte seg for å akseptere. “Bare kom over. Håper du er glad i pizza med pepperoni og Jack Daniels.” Hun la ved adressen også. Hun var ikke sikker på om han visste hvor hun bodde eller ikke.

Hun hadde akkurat rukket å ta på seg noen jeans og en annen topp før det ringte på døra. Heldigvis hadde hun aldri tatt seg bryet med å fjerne sminken hun hadde hatt på seg på jobb. “Det gikk raskt.”, sa hun med et smil da hun åpnet døren. “Var i nærheten.”, sa Ole. Selv om han fortsatt hadde på seg dressen han hadde brukt på jobb luktet fortsatt godt og så fresh ut. “Jeg tok med noe sjokolade.”, sa han, mens han hang frakken på knaggen. “Skal visst være godt til Whisky.” Hun takket og ba han med seg inn i stuen.
De satt seg i hver sin ende av sofaen. “Skal jeg starte filmen på nytt?” spurte hun. “Det trengs ikke. Har sett den 100 ganger. Synes den er like bra hver gang.” “Kult. Tror forresten det fortsatt er igjen litt varme i pizzaen hvis du vil ha. Skal jeg hente en tallerken?” Hun håpet han egentlig ville avslå. Pizzarester til frokost var noe av det beste hun visste. “Nei takk. Jeg spiste før jeg dro ut.”
Filmet rullet over skjermen mens de satt i hvert sitt hjørne av sofaen med hvert sitt glass Whisky. Ingen av de hadde sagt noe på en stund. “Hvorfor spurte du meg om jeg ville være med ut i kveld?” spurte Frida plutselig. Ole var stille. “Jeg har fulgt deg helt siden du startet hos oss for to måneder siden.” Han var rolig. “Jeg har lenge hatt lyst til å be deg med ut, men.. ” Han så på henne. “Mange har jo en sånn policy om at de ikke dater kollegaer. Og det hadde vært så flaut hvis du hadde sagt nei. Jeg hadde blitt den duden som måtte jobbe med dama som hadde avvist han hver dag.”
Hun smilte. Så det var ment som en date og ikke bare en vennskapelig drink. Det fikk henne nesten til å rødme. Ble taus. Hun hadde aldri tenkt på Ole på den måten. Men det var kanskje mest fordi hun nesten ikke hadde snakket med han. Han var kjekk. Så veltrent ut. Hun visste jo at han hadde en god jobb med god inntekt. Det var lenge siden hun sist hadde vært i et forhold, og hun hadde kjent litt på ensomheten. Det var lenge siden hun hadde vært med en mann i det hele tatt. Hun savnet det. Hun begynte å tenke på pikken til Ole. Var den stor? Var han god? Nei, nå begynte tankene å gå litt for langt. “Så hyggelig” sa hun med et smil. “Det var flaks du fikk komme bort til slutt, da.” sa hun og tømte Whisky-glasset før hun ga seg selv påfyll. Hun visste ikke helt om det å drikke seg
sanseløs fortsatt var planen etter at Ole hadde kommet på besøk. Sannsynligvis ikke like lurt. På en annen side visste hun ikke om hun gadd å bry seg om det heller. Whiskyen gikk i hvert fall ned både hos henne og Ole.

“Har jeg noen gang fortalt deg hva jeg tenkte da jeg så deg for første gang?” sa han plutselig. “Tror det var første dagen din. Du hadde på sånn kort miniskjørt, skjorte med de to øverste knappene åpne. Jeg klarte ikke å stoppe å stirre. Var ikke mye jobb jeg fikk gjort den dagen for å si det sånn.” Den plutselige åpenheten kom litt brått på henne. Whiskeyen gikk tydeligvis rett i hodet på han også. Han fortsatte. “Jeg måtte faktisk konsentrere meg skikkelig for å ikke.. Ja, jeg vet ikke. Det gjorde i hvert fall stort inntrykk på meg.” Hun smilte. Kjente hun ble glad inni seg. Det kilte litt i magen. Synes det var spennende å tenkte på at Ole hadde sett sånn på henne. Det var så lenge siden sist. “Tenker du ofte på meg på den måten?” spurte hun han. “Hmm.. Jeg vet ikke helt hvor mye jeg bør fortelle deg.” sa han litt usikkert. Vi er tross alt kollegaer, jeg vil ikke ødelegge noe. “Du har allerede fortalt litt. Fortell alt.” sa hun, litt overrasket over hvor bestemt hun hørtes ut. “Vel.. Greit, bare husk at det var du som ba om det. Men det hender rett som det er at jeg må gå en liten omvei tilbake til pulten min bare for å få et glimt av deg. Særlig når du har på de sexy kjolene dine. Dette her burde jeg kanskje ikke si, men en gang måtte jeg faktisk gå på do og runke mens jeg tenkte på deg.”
Hun stivnet til. Sa han virkelig det? Wow. Hun visste ikke helt hvordan hun skulle reagere. Han fortsatte. “Uansett, jeg ville bare du skulle vite det. Sorry hvis det gjorde deg ukomfortabel.” Hun så på han. Lenge. Tenkte. Hmm..
Plutselig kastet hun seg over ham. La seg over ham og kysset han. Strøk over det veltrente brystet hans og gjennom håret hans mens hun fortsatte å kysse han. Han virket overrasket, men gjorde ingen motstand, og det tok ikke lang tid før han begynte å kysse tilbake. La hendene sine på hoftene hennes. Strøk henne over rumpa. Gud, det var lenge siden hun hadde vært så kåt. Hun satte seg opp, dro av han dressjakka og begynte å kneppe opp skjorta hans mens de fortsatte å kline heftig. Han kysset henne på halsen og nedover brystet hennes mens hun rev av de siste skjorteknappene hans og dro av han skjorta. Han dro av henne toppene og la hendene sine på puppene hennes. Han måtte kjenne brystvortene gjennom. De var så stive. Hun rev den av selv, la seg bakover og dyttet hodet hans ned mot brystene sine. Han begynte forsiktig å leke med de med tungen. Slikket forsiktig over brystvortene før han bet forsiktig i en. Hun slapp ut et høyt stønn. Han brukte tommelfingeren og pekefingeren sin til å leke med den ene samtidig som han brukte tungen på den andre. Det føltes så deilig. Hun kjente hun ble ordentlig våt. Han lekte med brystene hennes litt til, før han fortsatte videre nedover kroppen hennes. Kysset henne nedover magen, forbi navlen og helt ned til buksekanten. Hun åpnet knappen, dro ned glidelåsen og løftet hoftene slik at han lettere kunne dra den av. Nå lå hun der, i bare trusa, mens Ole fra jobben lå i bar overkropp mellom beina hennes og strøk henne oppover lårene så hun ikke kunne gjøre annet enn å stønne. Hun orket ikke tenke på konsekvensene nå, det var for deilig.

Han fortsatte å stryke henne oppover lårene. På innsiden. Helt opp til trusekanten. Han kunne nesten kjenne hvor våt hun var. Begynte å kysse lårene hennes. Høyere, høyere og høyere opp. Det var nesten uutholdelig. Kunne han ikke bare rive av henne den jævla trusa? Hun kjente hånden hans strøk over trusa hennes. Han strøk flere ganger. Kjente på fitteleppene hennes. Han kunne garantert kjenne hvor våt hun var, trusa var våt helt gjennom. Han brukte tommelen litt på klitorisen hennes før han stoppet igjen. Tok tak i trusekanten hennes og dro den av. Endelig. Han strøk hånden sin over fitta hennes igjen før han slikket på fingrene sine. Brått spredte han beina hennes, bøyde seg ned og begynte å slikke henne. Hun skrek ut. Det var så deilig. Han var flink med tungen og var nøye med å slikke henne overalt. Innimellom brukte han tommelen sin på klitorisen hennes samtidig som hun slikket den våte fitta hennes, og hun kjente hun var nære å komme.

Plutselig stoppet han. Hun ventet, men han fortsatte ikke. “Hva gjør du?? Fortsett!” sa hun fortvilet. Han så på henne og smilte. “Kom. Bli med meg.” sa han. Bestemt tok han tak i håndleddet hennes, dro henne opp av sofaen og etter seg inn på soverommet hennes. I den andre hånden hadde han sekken sin som han brukte på jobb. Hm, rart. Han kastet henne ned på sengen og ba henne spre beina. Hun gjorde som han sa, hun var så utrolig kåt. Han ba henne om å vente litt før han gikk bort til sekken sin og åpnet den. Hun så ikke riktig hva hun holdt på med fordi han sto med ryggen til, men hun begynte å bli virkelig utålmodig og irritert. Hun skulle akkurat til å skrike på han før han snudde seg tilbake. Hun skvatt til. I den ene hånden hadde han et par håndjern og et bind til å ha foran øynene. I den andre hånden hadde han en semistor dildo. Hun trakk seg litt tilbake og klemte beina sammen igjen. “Hva gjør du?” spurte hun usikkert. “Slapp av. Du kommer til å like det.” sa han. Hun var usikker. Hadde aldri prøvd noe sånt før. Hadde sett det et par ganger når hun så porno på nettet, men hadde aldri sett for seg selv i en slik setting. “Jeg vet ikke om det er helt meg.” sa hun usikkert. “Frida. Slapp av. La meg prøve, og hvis du ikke liker det så stopper jeg.” Han gikk bort til henne før hun fikk svart. Tok armene hennes bestemt, festet de i håndjernene som hun igjen satt fast i sengen. Deretter fjernet han synes hennes med bindet. Hun følte seg fanget. Kunne ikke se noe som helst og kunne ikke gå noe sted. Hun kunne såvidt bevege på seg. Det var helt stille i rommet. “Ole?” Plutselig kjente hun en hånd på låret hennes og skvatt til. Så en hånd til på det andre låret. Hendene dro henne ned i sengen så hun lå godt på ryggen og spredte beina hennes. Hun kjente hun begynte å bli kåt igjen. Det var en litt annerledes følelse en sist. Det var mer spennende. Kraftigere. Hun kjente fitta begynte å renne igjen. Hendene kom høyere og høyere. Nærmeme og nærmeme. De hadde et så fast grep. Da de var nesten helt oppe ble de borte igjen. Hun slapp ut et stønn av
fortvilelse. Så kjente hun tunga hans i stedet. Det var så deilig. Han slikket over hele kjønnet hennes, over klitorisen, og tilbake til leppene hennes. Så kjente hun en finger presse mot hullet hennes. Han lekte helt på kanten, akkurat ikke innenfor. Det gjorde henne gal. Så pressen han endelig fingeren sin inni henne. Dypt inn. Helt inn. Hun måtte skrike. Det gjorde litt vondt, men mest av alt var det så sinnsykt, sinnsykt deilig. Han fortsatte med fingeren. Tok den ut og inn. Raskt. Dypt. Helt inn. Brukte enda en finger pluss en tommel på klitorisen hennes. Akkurat nå lå hun i senga med bind foran øynene, hendene fast i et håndjern mens to av fingrene til Ole presset raskt ut og inn av henne. Hun måtte skrike. Høyt. Hun var nære å komme nå. Han fortsatte. Raskere og raskere. Hun kom til å komme. Hun kjente følelsen komme over henne. Rykningene i kroppen. Han fortsatte raskere og raskere, dypere og dypere mens hele kroppen hennes ristet mens hun kom. Hun skrek høyt. Aldri hadde hun kjent en sånn følelse. “AAAAAAAAAAAHHHH, JEG KOOOMMER!!” ropte hun så høyt hun kunne, mens hun vred seg i nytelse. Han bare fortsatte å presse fingrene sine dypt inni henne samtidig som han masserte klitorisen hennes med den andre hånden. Det føltes som det varte en evighet. Hun kjente rykningene helt opp i fingertuppene som satt fast i håndjernene. Så stoppet det. Fingrene forsvant og hånden forsvant. Det ble helt stille i rommet. Hun lå helt utmattet i sengen og pustet tungt. Klarte ikke å snakke engang. Ventet på å få igjen pusten før hun begynte å lure på om Ole fortsatt var der. “Ole?”

Plutselig kjente hun noe. Et par fingre strøk henne over kinnet og over leppene hennes. “Nå skal du få bruke munnen din litt.” sa stemmen til Ole. Hun merket at Ole satt seg over brystet hennes med et bein på hver side og lente seg fremover. Hun kjente pikken hans mot kinnet og leppene sine. Den var helt stiv. Hun åpnet munnet og smakte forsiktig på den med tunga. Det smakte salt. Han dyttet tuppen inn. Hun begynte å suge han. Byttet på å suge ute på tuppen og å prøve å ta hele pikken hans inn i munnen sin. Hun klarte det nesten. Brukte tunga også. Når hun ikke fikk bruke hendene sine måtte hun være desto mer kreativ med tunga. Slikket rundt tuppen hans og prøvde å ta så mye av han som mulig inn i munnen. Begynte å suge fortere og kraftigere. Kunne høre han stønne. Han ble mer ivrig. Presset pikken sin dypere inn i munnen hennes, selv om hun nesten ikke klarte mer. Hun begynte å gurgle. Klarte ikke å ta mer, men Ole presset på. “Sug.” sa han bestemt. Hun gjorde så godt hun kunne, men han var så stor. Måtte gurgle mer før han dro seg ut igjen. Lente pikken mot leppene hennes og fikk henne til å bruke tungen rundt tuppen og suge lett igjen. Hun sugde han litt mer før han trakk seg unna og reiste seg vekk fra henne. Hun hadde litt tårer i øynene, men klarte ikke å tørke de bort fordi armene hennes satt fast. Heldigvis fjernet øyebindet litt av de.
Hun kjente plutselig Ole løsne håndjernene fra sengen. Hun ble litt lettet og skuffet samtidig. Det var skummelt, men samtidig veldig pirrende og deilig. Og orgasmen hun hadde fått var den beste hun hadde hatt noensinne. Plutselig tok han tak i henne og snudde henne rundt på magen. “Ligg rolig!” kommanderte han før hun kjente håndjernene bli festet i sengen igjen. “Har du noen gang blitt spanket?” spurte han. Hun kjente et rykk inni seg. Hun hadde aldri blitt spanket. I hvert fall ikke ordentlig. “Jeg tror kanskje ikke det er noe for AAU!” Hun kjente et hardt slag på rumpa, skrek ut og vred seg i smerte. Han måtte tatt i nesten så hardt han kunne. Det sved. Han slo igjen. Hun skrek ut igjen. “Jeg vet ikke om dette AAAU!”. “Vær stille. Ellers blir det verre.” sa han rolig. Hun vurderte å be han stoppe. Snakke til han igjen. Men hun var stille. Tok imot slagene. Slapp bare ut et lite skrik hver gang han slo. Det var verst i starten. Etter hvert ble det nesten.. Deilig. Skrikene endret seg nesten til stønn etter hvert som han slo, og hun hadde aldri følt seg så kåt før. Han stoppet.

“Er du klar til å kjenne den harde pikken min inni deg?” spurte han. Endelig, tenkte hun. Hun var om mulig ennå mer kåt nå enn før hun kom. “Ja! Endelig.” sa hun “Si vær så snill.” sa han bestemt. “Kom igjen!” ba hun. Han slo henne hardt på rumpa så hun skrek ut i smerte. Den var allerede rød fra de tidligere slagene, så slaget gjorde ekstra vondt. “Si vær så snill” sa han igjen. Høyere og mer bestemt. “Vær så snill” sa hun lavt. “La meg kjenne den store pikken din presse inn i meg.”
Hun merket han klatret opp i senga. Hendene hennes gled over den rød rumpa hennes før han tok tak rundt hoftene. Hun kjente pikken hennes hvile mot henne. Hun var så våt. Hun prøvde å presse mot pikken hans så den skulle gli inn, men da fjernet han seg og slo henne hardt på rumpa så det brant. “Det er jeg som bestemmer her!” sa han bestemt. “Unnskyld.” sa hun lavt. Han la pikken sin inntil henne igjen. Lot den hvile mot åpningen hennes før han til slutt presset den hardt inn. Hun skrek ut i nytelse. Det var så deilig. Hun hadde aldri kjent noe slikt før. Så klart hadde hun hatt sex, men aldri på denne måten. Han lot pikken sin presse dypt inni henne før han tok den ut igjen. Så dypt inni henne. Så ut. Først sakte. Så raskere. Og dypere. Raskere, og dypere. Han satt opp tempoet. Hun stønnet og skrek. Hun var sikker på naboene kunne høre henne. Hun brydde seg ikke. Det var så deilig. “PUL MEG HARDERE!” skrek hun høyt i det pikken hans nådde helt til bunn i henne. Han satte opp tempoet ennå mer. Pikken hans gled lett inn og ut av henne mens hendene hans holdt fast rundt hoftene hennes. Han la den ene hånda si over rumpeballen hennes og strøk henne over. Kjente fingeren hans strøk over rumpa hennes, fra toppen og nedover. Han la fingertuppen sin på rumpehullet hennes og lot den hvile der. Hva tenkte han på nå? Anal? Hun hadde aldri prøvd det før og var skeptisk til å prøve det nå. “Jeg ikke om…” prøvde hun å si, men pikken hans kjentes så deilig når han presset dypt og hardt inn i henne, så ordene hennes ble bare byttet bort med stønn. Hun kjente fingertuppen hans presse forsiktig inn i rumpa hennes. Det var litt vondt, men det var ingenting imot den nytelsen hun fikk av pikken hans som presset inn i henne. Hun vred litt på seg og stønnet igjen. Fingeren gikk lengre inn. Det var en rar følelse. Det var fortsatt litt vondt, men ikke så vondt som hun hadde trodd. Han begynte å føre fingeren forsiktig og sakte inn og ut. Hun lagde en lyd som minnet om en blanding av smerteskrik og nytelsesskrik. Hun
var ikke helt sikker på hvilken av de det var selv heller. Han fortsatte og det tok ikke lang tid før smerten forsvant helt og ble byttet ut med enda mer nytelse. Det var en annen type nytelse enn det hun hadde følt før. Det var rart, men veldig godt. Sammen med følelsen av den store pikken hans inni henne var det helt usannsynlig deilig.
Fingeren forsvant plutselig. Hun ble faktisk litt skuffet. Hun hadde blitt vant til følelsen, og det var en deilig følelse. I stedet merket hun noe annet presse mot rumpa. Det var større enn fingeren. Det kunne ikke være pikken hans, fordi den var fortsatt inni henne, selv om han hadde stoppet å kjøre den ut og inn av henne nå. Det var deilig å bare kjenne han inni seg også. Hun lå helt stille og ventet. Tingen presset litt hardere mot rumpa hennes. Det begynte å bli litt vondt igjen. Hun lurte på hva det var. Kjentes ut som noe hard plastikk eller noe sånn. Så kom hun på det. Dildoen. Det måtte være dildoen. “Jeg tror kanskje den er litt stor.” prøvde hun å si forsiktig. Ikke noe svar. Kjente dildoen presse lenger inn i rumpa hennes. Stønnet lavt av smerte. Dette var vondere enn fingeren, selv om hun merket den hadde glidemiddel over hele. Det var en veldig blandet følelse. Det var vondt, men samtidig veldig deilig. Hun ville først be han om å stoppe, men munnen sa ingenting. Han fortsatte. Dyttet hele inn i rumpa hennes. Hun skrek lavt. Han holdt den her i et par sekunder før han trakk den forsiktig ut igjen. Så inn. Sakte. Så ut. Så dyttet han den raskt inn så hun skrek og holdt den der. Like etter begynte han å presse pikken sin ut og inn av fitta hennes igjen. Han hadde et raskt tempo helt fra starten nå. Smerten i rumpa ble helt borte. Det var så deilig å ligge der på alle fire og kjenne pikken hans presse hardt, dypt og raskt inn i henne mens han holdt dildoen inni rumpa hennes. Hun kjente hun holdt på å komme igjen. Han fortsatte å presse pikken sin dypt inni henne samtidig som han begynte å bevege forsiktig på dildoen. Det kjentes bare utrolig deilig og smerten var helt borte. Hun kjente følelsen av å komme begynte å nærme seg igjen. “Ååååååååh, jeg nærmer meg å komme igjen” stønnet hun.
Han stoppet plutselig. Nei?? Hva skjedde nå? Hvorfor stoppet han? Hun skulle akkurat til å komme! “Hvorfor stopper du??” spurte hun fortvilet. Ikke noe svar. Dildoen forsvant like plutselig som den hadde dukket opp, og pikken ble også borte. Nei! Ikke nå, tenkte hun. Fitta hennes rant..
Hun merket plutselig håndjernene ble løsnet fra senga og kjente hendene til Ole som snudde henne tilbake på ryggen. Alt skjedde raskt nå, uten ord. Håndjernene ble helt borte og bindet foran øynene forsvant. Hun så Ole rett i øynene. Han så kåt ut. Satt mellom beina hennes på kne. Pikken hans var fortsatt hard og stiv. Dette var første gang hun faktisk så den på grunn av øyebindet. Hun kunne se fittesaftene hennes sitte igjen på pikken hans. Den så så stor og deilig ut. Han hadde dildoen i den ene hånda. Førte den mot den fortsatt våte fitta hennes og presset den inn. Den gled rett inn, hun var så våt og kåt, og dessuten var den ikke like stor som pikken hans. Han lot den sitte igjen dypt inni henne før hun la beina hennes oppå skuldrene hans. Nå var det pikken hans som presset mot rumpa hennes. Hun gadd ikke å protestere engang. Det kom til å skje uansett. Dessuten hadde hun lyst.
Hun hadde lyst til å kjenne pikken hans presse inn i rumpa hennes samtidig som dildoen satt dypt i fitta hennes.
Han presset forsiktig inn mens hun stønnet høyt. Satte opp tempoet med en gang. Hun merket han var ivrigere nå. Hun kunne se det i øynene hennes. Hun la hendene på puppene sine og begynte å leke med brystvortene sine mens pikken presset inn og ut av rumpa hennes. Det var så deilig. Det var så deilig! Det deiligste hun hadde kjent. Hun kunne ikke annet enn å skrike høyt av nytelse. Hun slapp ut et stort stønn hver gang pikken hennes presset dypest inn i henne. Hun kjente følelsen igjen. Nærmet seg å komme. Visste ikke om hun ville si fra. Hun ville ikke at han skulle stoppe igjen. Hun nærmet seg virkelig nå. Stønnene ble ivrigere og skrikene høyere. “Jeg kommer nååå!” klarte hun såvidt å skrike ut mellom alle stønnene og skrikene. Han satt bare opp tempoet enda mer og presset pikken sin hardt inn og ut av rumpa hennes. Hun kjente fitta si stramme hardt rundt dildoen samtidig som pikken til Ole fortsatte hardt ut og inn av rumpa hennes. Hun kom så hardt. Det fortsatte og fortsatte og hun skrek og skrek. Plutselig følte hun noe varmt fylle opp rumpa si mens Ole skrek ut i nytelse. Han kom også og de skrek høyt ut sammen i nytelse. Det føltes ut som om det varte en evighet før sitringen i kroppen tilslutt begynte å gi seg og Ole trakk seg forsiktig ut. Hun kjente spermen hans rant ut av rumpa hennes. Han hadde virkelig kommet mye. Hun lå helt utmattet på magen i senga og pustet tungt. Klarte ikke å snakke. Bare lå der og nøyt følelsen. Det var det deiligste hun noen gang hadde kjent.
Ole gikk ut av senga og tok på seg buksa og skjorta. Han smilte. Hun smilte tilbake. Klarte ikke å reise seg helt ennå. Kjente bare cummet hans lå delvis i rumpa hennes og delvis rennende nedover lårene sine. Ole hadde fått på seg alle klærne nå. Han stod i døra. “Vel.. Vi sees på jobb.” sa han med et lurt smil før han forsvant ut i gangen. “Jeg lar deg beholde dildoen.” sa han fra gangen. “Men du kan gjerne ta med håndjernene på jobb en dag.” sa han før hun hørte utgangsdøren smelle igjen etter han.
Hmm.. Kanskje hun ikke trengte å bytte jobb likevel.