En god kollega

Med ett gikk skjørtet av henne. Deretter falt blusen hennes. Nå stod hun der bare i trusa. Med ett hadde det falt for mye for meg. Skulle jeg være utro mot den jeg elsket over alt, og skulle jeg ligge med min beste venns kone?

Jeg hadde kjent Ivar i mange år. Han var en god kollega, og han var ofte hjemme hos meg og min kone, Grethe. Men jeg forstod at det var noe galt med ham når han så våre barn. Han lyste opp når han fikk lov til å holde en av ungene våre.

En dag kom Ivar til meg og sa: – Arne, du er heldig, du.

– Åh, sa jeg.

– Du har barn. Jeg har alt, men jeg klarer ikke å hjelpe Anita. Hun er normal, men jeg ødela meg i ishockey da jeg var i 16-årsalderen.

Det gikk over et år før jeg snakket med Ivar om dette igjen. Men dagen kom.

– Arne, du er bedt hjem med meg i helgen, sa han.

– Å, kan ikke Grethe være med?

– Neeei, kan ikke vi ha det fint sammen uten Grethe da?

– OK, svarte jeg og ringte til Grethe og sa at jeg var hos Ivar til dagen etter.

Grethe svarte at det var OK, for hun hadde mer enn nok å gjøre med barna.

Den kvelden hjemme hos Ivar og Anita var hun svært lettkledd. Det kom frem etter hvert at Ivar måtte besøke sin mor som var på et sykehus på Vestlandet, og at han måtte ta fly og slikt.

– Det er greit det. Jeg skal kjøre deg, sa jeg.

– Neida, Arne, bli hos Anita du. Hun er så ofte alene.

– Ja vel, sa jeg.

Ivar dro i det han stod og gikk i. Etter en stund kom Anita opp igjen etter å ha vinket Ivar av gårde.

Anita var slank, mørkeblond og hadde blå øyne. Hun var bare ca. 170 centimeter høy. Selv var jeg en bamse som Ivar, mørkeblond og hadde også blå øyne. Anita var 27 år den gangen, og selv var jeg 30 år.

Anita og jeg tok noen drammer og danset etter musikk fra 60-årene. Jeg ble faktisk kåt av alle bevegelsene hennes. Jeg satte meg ned i en stol, og Anita danset videre alene foran meg. Hun smilte. Det var som om hun nøt at jeg så på henne.

Med ett gikk skjørtet av henne. Deretter falt blusen hennes. Nå stod hun der bare i trusa. Med ett hadde det falt for mye for meg. Skulle jeg være utro mot den jeg elsket over alt, og skulle jeg ligge med min beste venns kone?

Jeg bad Anita kle på seg igjen. Men det gjorde hun ikke. Hun satte seg gråtende ned ved siden av meg og fortalte sin versjon av det Ivar hadde fortalt meg før. De versjonene stemte helt over ens.

Jeg så lenge på Anita. Hun virket ulykkelig.

– Ivar har ikke ligget med meg på over fjorten dager. Han har vel en elskerinne, sa hun.

Men han hadde kanskje tenkt at jeg skulle få hans kone overkåt og få sin venn til å gjøre henne befruktet. Tanken for gjennom meg.

– Ivar og jeg er separert, men vi bor sammen, sa hun.

Jeg ble helt matt: – Hva er det du sier, sa jeg.

– Arne? Er det så rart at jeg har lyst på deg, spurte hun, Jeg har aldri vært mer kåt enn jeg er nå!

– Vil du at jeg skal være utro bare for dine lyster, sa jeg.

Hun så på meg og svarte med skjelvende stemme: – Arne, jeg er så glad i Ivar, men jeg får ham aldri tilbake hvis du ikke vil hjelpe meg!

Klokken nærmet seg midnatt. Jeg tenkte på dem begge. Jeg følte meg rik, svært rik. At jeg skulle få en topp dame som Anita bare fordi hun ville ha eller trengte de cellene som vanligvis gikk i en gummi!

Etter å ha snakket med Anita en stund, fikk jeg lyst på henne, så jeg bar henne inn i senga. Hun la seg ned, og jeg stod lenge og så på henne. Jeg kledde helt av meg. Hun trakk av seg trusa og delte bena.

– Nei, Anita, så lett skal det ikke være! Jeg er meget krevende, sa jeg.

Hun forstod hva jeg mente. Jeg begynte å slikke kroppen hennes. Hun begynte å puste raskt. Hun var visst mye mer overkåt enn jeg hadde drømt om. Hun var fullstendig vill da jeg begynte å kysse lårene hennes.

Når jeg slikket meg nærmer musa hennes, ble hun som i ekstase. Da jeg delte fitteleppene hennes fra hverandre, gikk hun opp i bro. Hun stønnet navnet mitt hele tiden.

– Arne, Arne! Du er så inderlig god imot meg! Aååå, Arne, ååå .,. .

Hun fikk et kraftig klimaks. Det rant av henne. Etter en halvtimes tid sa hun: – Arne, nå er det endelig din tur!

Hun tok tak i frøpinnen min og begynte å suge på den.

– Vi legger oss heller i en 69′er, sa jeg.

Det gjorde vi. Anita og jeg hadde det helt enormt sammen. Hun ofret alt for meg. Det var som om hun snakket med cellene hun skulle få litt senere.

Dere kan tenke dere at der ligger en drømmejente og venter på deg. Hun åpner seg helt for deg, og det er bare deg hun har i tankene. De tankene hadde jeg også!

Anita la seg ned på ryggen. Alt gikk nesten som på kommando selv om det ikke ble sagt et ord mellom oss. Jeg gikk over henne og satte pikken min inn i henne. Hun la bena sine over skuldrene mine, og så dro hun meg ned imot seg.

Anita var så våt og trang. Jeg begynte å jokke henne sakte, men hele tiden ble det bare fortere og fortere. Hun var med og gav fra seg skrikende lyder. Det virket nesten som om vi hadde delt seng i all tid.

Jeg merket at jeg nærmet meg bristepunktet. Jeg sa det til henne.

– Nå kommer jeg!

– Ja, kom, Arne!

Jeg fylte henne helt opp til randen. Slik sovnet vi tett omslynget.

Neste morgen fikk vi kaffe på sengen av Ivar. Han så ned på fitta til Anita og smilte fornøyd. Etter hvert fikk jeg kledd på meg. Jeg var ikke helt lite flau, men, men…

Da jeg kom hjem, sa kona: – Vet du hvem som var her i natt, Arne?

– Nei, svarte jeg.

– Ivar var her mens du gjorde kona hans med unger.

– Åh, sier du det?

– Ja, sa hun, Han prøvde seg på meg når jeg hadde sovnet. Men … Jeg sa til ham at hvis han fortet seg hjem, så kunne han gi dere kaffe på senga.

Det var akkurat det han gjorde. Anita og jeg fikk en sønn, men Ivar var en stolt far!