Bak fasaden

Denne merkelige, men litt herlige opplevelsen har fått meg til å undre på hva tenker du på, hva vil du? Det startet på fotball banen, vi sprang, svettet , lo å driblet. Kjente deg knapt, men det var noe spesielt med deg. I et helt år hadde vi bare spilt fotball, å kanskje snakket litt over nettet. Jeg hadde aldri trodd at det som kom til å skje videre virkelig skjedde.

Vi hadde nettopp begynt på vårt andre år med fotball spilling. Hver søndag fikk jeg se deg, brunt hår, blå øyne , høy og alltid like glad. En fredags kveld lå jeg i sengen mens jeg hørte på musikk. Mobilen plinget og det var du som sendte melding. Jeg ble sjokkert, men jeg svarte ivrig tilbake. Etter noen meldinger fram og tilbake, fortalte du at du var i Oslo. Du hintet om at du var ensom. jeg hadde alltid vert en bekjent av deg, og jeg hadde aldri sitt denne siden av deg. Men så nysgjerrig som jeg er, nølte jeg ikke et sekund med å svare litt kinky tilbake. sånt holdt vi på i flere timer, og meldingene ble bare mer å mer intense. Varte ikke lenge før vi fantaserte om hverandre. Denne kvelden ble jeg kjent med deg, men på en helt annen måte. Det varte flere måneder med telefon sex og meldinger. Men noe jeg aldri fikk vite var, hva ville du ? Likte du meg? Eller bare var du kåt. Jeg visste hele tiden at du var utrolig sjenert, får når vi møttes på fotball banene snakket vi ikke og alt var kleint. Men jeg holdt alltid et godt øye med deg, å du kikket alltid på meg.

Etter denne natten ble alt forandret. Gutten heter Anders og slik fikk jeg vite hva som var bak fasaden.
En sen kveld for noen uker siden, inviterte han meg hjem. Jeg nølte litt i og med at han hadde vert på fest. Han var jo ikke akkurat edru. Men fordi jeg var litt betatt av han så valgte jeg å bli med. Leiligheten var liten og jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Anders hadde gått innpå rommet for å skifte til litt mer komfortable klær, og gjennom dørsprekken kunne jeg se kroppen hans. Han var deilig, perfekt. Ikke for trent, men ikke utrent heller. I det han dro av seg t-skjorten møtte han blikket mitt, og blikket var intenst. Jeg satte meg i sofaen mens jeg kikket på tvén.
Anders satt på en pizza, å vi snakket, tullet ,lo litt å spiste. Det var sent og klokka var rundt 3 om natten. Jeg hadde sagt at jeg skulle følge han hjem. Jeg reiste meg å sa takk for maten, tenkte ikke noe mer enn at jeg skulle hjem. Han reiste seg opp, å tok meg i hånden. Gav meg et bedende blikk om at jeg skulle sove over. Jeg nølte, men valgte å sove over. Vi la oss, sa god natt å snudde oss til hver vår side. Jeg våknet av at han pustet meg lett i øret, han var våken, men latet som han sov. Han hadde krøpet helt opp til meg og hånda hans lå på låret mitt. I det jeg snudde meg rundt streifet jeg utstyret hans, ikke nok med at det pirret meg, han var også hard. Blodet begynte å pumpe, å det kriblet i kroppen min. Han våknet og begynte å stryke på meg. Masserte puppene mine, mens han pustet i øret mitt. Jeg har alltid elsket å utforske på nye personer og dette var ikke noe unntak. Jeg la meg oppå han, mens jeg pustet han lett i øret, bet han forsiktig i øret. Strøk han over magen, å ned til kugen hans. I det jeg strøk over kugen, ynket han seg. Stille begynte jeg å kysse han lett på nakken, mens jeg fortsatte mot magen, å så kugen hans. Jeg tok den i munnen å kjente han stramte til. Jeg begynte å suge forsiktig, litt teasete. Han sa han ikke holdt ut lenge for jeg hadde pirret han så lenge både med meldinger , telefon sex og nå dette. Jeg holdt på helt til jeg kjente at han begynte å skjelve. Sakte tok jeg av meg alt jeg hadde på meg, å han følgte nøye med. Han strøk meg på puppene, kjente på niplene som var harde, små og harde. Jeg var utrolig kåt, og han kommenterte at jeg var våt. Jeg måtte ha han inni meg, men han nektet meg. Ikke enda. Han la meg på ryggen, strøk hånden over puppene mine, magen å så rumpa før han kom til utstyret mitt. Jeg var nybarbert å våt. Og der lå jeg å ventet på og få han inni meg. Han fingret meg lett, før han begynte å gjøre det dypt å bestemt. Det var utrolig godt å jeg runket han mens han holdt på. Begge lå vi der å stønnet. Jeg snudde han på ryggen, å bestemt satt jeg meg oppå han. I det jeg satte meg på han, stønnet han å han tok et godt tak i rundt rumpa. Det var helt utrolig. Han fylte meg opp, å jeg stramte til. Jeg pulte han dypt og han stønnet, han klarte ikke å holde seg, han måtte komme. Det var for godt, for stramt, alt var for godt! Jeg gikk av kugen, den harde deilige kugen hans, men jeg var ikke ferdig. I det jeg tok kugen hans i munnen, kjente jeg at han kom. Han fylte meg helt opp å jeg fikk saften hans i munnen. Vi lå en stund nakne mens han strøk på kroppen min. Før vi sovnet.

Etter dette hadde vi ikke noe mer kontakt. Det skjedde jo litt mer enn dette, men nå ser jeg han en sjelden gang. Men jeg fant ut at han likte meg, men var ikke klar for noe forhold. Men jeg sier ikke nei til han om han spør etter mer.